14 °C Budapest

Ezek a legolvasottabb e-könyvek karácsonykor - itt a lista!

Pénzcentrum
2012. december 15. 15:35

A novemberi sikerlistán az előző hónap legjobbjai rendíthetetlenül tartják magukat: a rangsorban három olyan szerzőt is találunk, akinek egyszerre két könyve szerepel a Bookline e-könyv TOP 10-ben. A dobogós helyeken Fejős Éva Éjszaka Bangkokban című kisregényét és az Ötven árnyalat-trilógia 1. és 2. részét találjuk.

6:4 arányban a magyar szerzők kerekedtek felül az e-könyves sikerlista 10-es mezőnyében, a nők pedig még mindig többségben vannak a férfiakkal szemben. Az elmúlt hónapban ráadásul három olyan szerző is akad a listán, aki duplázott: Fejős Éva Éjszaka Bangkokban című kisregényével (1.) és a vámpíros Holtodiglannal (5.) szerepel a legjobbak között, E. L. James sikersorozata, az Ötven árnyalat-trilógia első két epizódja pedig - nem meglepő módon - a 2. és 3. helyen tanyázik. A harmadik duplázó Frei Tamás, aki a 9. és 10. helyen védi meg a férfiszerzők becsületét A Bankár és A Megmentő című regényeivel.

Úgy tűnik, E. L. James bestseller sorozatának sikere más könyvek olvasottságára is jó hatással van, hiszen Sylvia Day Hozzád kötve című, szintén erotikus-romantikus regényét elsősorban azoknak ajánlják, akik szerették az Ötven árnyalat-trilógiát. A perzselő szenvedéllyel teli regény ezúttal a 6. helyig jutott az e-könyves listán, amelyet a 7. helyen Bárdos András és Kern András közös újdonsága, az önéletrajzi ihletésű Kern András - Ezt nem lehet leírni követ. Az ország egyik legismertebb színművésze meglepő történeteket osztott meg Bárdos Andrással, és bár beszélgetésük közben számos alkalommal hangzott el az a bizonyos "Ezt nem lehet leírni!", azért jó pár felejthetetlen sztori került napvilágra a könyvben. A sikerlista már-már állandó vendége, Fábián Janka ezúttal ismét Rozmaring című kisregényével képviselteti magát a legjobbak között.

A romantika és a kaland így karácsony közeledtével talán még inkább vonzza az olvasókat, nem beszélve az e-könyvekről: biztosak lehetünk benne, hogy a tavalyhoz képest idén karácsonykor jóval többen lepik meg szeretteiket egy praktikus e-könyv-olvasóval. Mert mi is lehetne tökéletesebb ajándék egy külön bejáratú zsebkönyvtárnál?

 

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem