Meddig marad a nyárias őszi időjárás?

2014. október 12. 18:50

Hétfő reggel is többfelé képződik pára, köd, ezt leszámítva azonban többnyire kevés felhő lesz az égen, csapadék nem várható.

A déli-délkeleti szél gyenge, mérsékelt marad. A legalacsonyabb hőmérséklet 9 és 15°C között alakul. Napközben továbbra sok napsütésre számíthatunk, de főként az ország északi felén időnként megnövekedhet a felhőzet, azonban csapadék sehol sem valőszínű. Több helyen élénk, a Dunántúlon időnként erős lesz a déli-délnyugati szél.

A legmagasabb hőmérséklet 22 és 27°C között alakul.

Kedd reggelre a hétfőinél már kevesebb helyen képződik pára, illetve köd. Hazánk nagy részén továbbra is derült időre ébredhetünk, csupán északon-északkeleten, valamint nyugaton-északnyugaton lehet kicsivel több felhő az égen. A mérsékelt déli-délnyugati szelet a Dunántúlon élénk lökések kísérhetik. Enyhe lesz a hajnal, mindössze 10 és 16°C közé hűl a levegő.

A részletes előrejelzéshez kattints IDE!

NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm