19 °C Budapest
Modern gym facility in Bangkok, boxing gloves close up.

Ezért lépett vissza a bajnok: a Sztárbox-bajnok Molnár Áron helyére Istenes Bence került

2024. május 8. 09:21

Bár úgy tűnt, Molnár Áron a Sztárboxban aratott győzelme után a nemzetközi versenyen is megméreti magát, óriási meglepetésre kiderült, hiába gázolt át a középsúlyú mezőnyön, mégsem ő képviseli Magyarországot az eseményen. Valószínűsíthető, hogy az anyagiakon csúszott el a megállapodás, így a színész helyett az RTL műsorvezetője, Istenes Bence kap lehetőséget- írja a Blikk. 

A Sztárbox már a kezdetekkor bejelentette, hogy a három súlycsoport három bajnokára nemzetközi kihívás vár. Azonban senki sem számított arra, hogy aki végig uralt minden összecsapást, az végül mégsem lesz jelen a folytatásban. A nemzetközi viadal selejtezői idén júniusban kerülnek megrendezésre a DVTK Arénában, míg a negyeddöntők, elődöntők és döntő élőben lesz láthatók az RTL-n ősszel.

A rendezvény fővédnöke és döntő sztárvendége az amerikai Roy Jones Jr., az egyik legsikeresebb profi ökölvívó. Emellett minden induló felkészülését a verseny névadó főszponzora 15 millió forinttal támogatja, és a torna összdíjazása 1 millió dollár (355 millió forint). Azonban úgy tűnik, hogy nem mindenki elégedett az ajánlattal.

Sajnos nem sikerült megegyeznünk Molnár Áronnal, viszont örömmel jelenthetem, hogy Istenes Bencével igen

– mondta el a lapnak Hajdú Péter, a Hell Boxing Kings producere, aki az elmaradt megállapodás részleteiről nem nyilatkozott. Áron, aki eddig nem reagált megkeresésre, állítólag sok elfoglaltsága miatt nem tudott ideálisan felkészülni, és az anyagiakkal kapcsolatban sem sikerült megegyezni. Ezért került képbe Istenes, aki ugyan az elődöntőben kiesett, ám folyamatosan edzésben van. Felmerülhet a kérdés, hogy ha Áron nem indul, miért nem Rácz Jenő kap lehetőséget. Az igazság az, hogy a tárgyalások idején Jenő még nem döntötte el, hogy a Sztárbox fináléjában elszenvedett sérülése után folytatja-e az ökölvívást. Sőt, mindenhol azt mondta, hogy egyelőre a saját szakmájára koncentrál.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ezzel szemben Istenes Bence hangsúlyozta, hogy folyamatosan edz, és alig várja az újabb kihívásokat. "Nagy örömünkre sikerült vele megegyeznünk, így ő képviseli majd Magyarországot az ökölvívóverseny celeb kategóriájának középsúlyában" – nyilatkozta Hajdú.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/20. heti nyerőszámait. Nem volt telitalálatos szelvény, így a jövő héten a várható főnyeremény 1 miliárd 715 millió forint lesz a hatos...

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm