Egyre jobban veszik az állampapírt a háztartások

2012. április 23., hétfő 19:03

30,8 milliárd forint értékben növekedett a lakosságnak szánt állampapírok állománya márciusban, ami számottevő mennyiség az első negyedéves 45,2 milliárd forintnyi összes növekedésből.

Ez a cikk 90 napnál régebbi

Olvasása csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges.
A regisztráció ingyenes.


Login név:
Jelszó:

Visszamegyek vagy
silonella, 2012. április 25., szerda 20:12

Egyre jobban veszik az állam papírt: Én úgy tudom,hogy senki nem vesz egy árva papírt sem.Lehet,hogy valaki egyre jobban vett egyet,de a magyar állampapír mögött nincs semmi,így nem fogja senki bele forgatni a pénzét.Akinek van pénze(ORBÁNÉKNAK) azoknak eszében sincs elveszíteni a vagyonukat(LOPOTT PÉNZEKET) tudják,hogy nincs semmi értéke.Mivel most nincs pénz a vissza vásárlásra,és évek múlva sem lesz mert legalább 20-30 évre ki almolt az orbán kormány.Addigra meg el mondhatjuk,hogy mire meg vénülünk addigra egy wc papírt sem kapunk érte.

Válasz erre | Előzmény

satya57, 2012. április 25., szerda 5:33

Melyik háztartások??? Miből fogják majd visszafizetni? Mi lenne,ha mindenki kivenné egyszerre a pénzét.

Válasz erreEZT OLVASTAD MÁR?
11
22
33
44
55
Titkos számsor, melynek segítségével biztonságosan fizethetünk bankkártyánkkal vagy vehetünk fel pénzt az ATM-eknél. A számsor az azonosításunkra szolgál, ne áruljuk el másnak, ne ne írjuk le és ne tegyük a kártyánkkal azonos helyre.De jól jegyezzük meg, hiszen egy felmérésből...
További fogalmak

Szerencsejátékok