Eladó John Lennon háza: óriási az érdeklődés - képek!

Pénzcentrum
2009. március 30. 16:00

Egy exkluzív ingatlanokkal foglalkozó hirdetési portál adatai szerint a napokban piacra dobták a Beatles együttes tragikus körülmények között elhunyt énekesének volt otthonát. John Lennon valamikor a hetvenes években élt a házban, ami iránt az azóta történt jelentős átalakítások ellenére is óriási az érdeklődés.

A hirdetésben megjelölt irányár 4,5 millió dollár, ami körülbelül 10 %-kal alacsonyabb a három évvel ezelőtti tulajdonosváltás idején kialkudott szerződéses összeg.

Tekintettel a tengerentúli ingatlanár zuhanásra a szóban forgó ház - vélhetően a korábbi híres tulajdonosnak is köszönhetően - a piaci átlag feletti mértékben őrizte meg az értékét.

A négyszáz négyzetméter alapterületű ötszobás villa 1965-ben, korabeli stílusban épült. Az ingatlanon belül 4 fürdőszobát, egy rendkívül tágas nappalit, egy egybenyitott étkezőt és stílusosan berendezett szobákat találni.

A jól felszerelt konyhában dominál a központi márványpult, a rozsdamentes acél berendezések és kiegészítők minden igényt kielégítenek.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A szokatlan formájú 1200 négyzetméteres telken találni egy szökőkúttal táplált medencét, növényekkel felfuttatott teraszokat, mesterien ápolt pázsitot, járdát és autóbehajtót. A látogató elé csodás panoráma nyílik Los Angeles városára.

A hirdetés szerint a Thrasher Avenue 8818-as szám alatti ingatlan szomszédságában olyan hírességek élnek, mint Courteney Cox, Megan Mullally, Keanu Reaves vagy Simon Fuller. (Képek: Bergproperties)

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm