Elképesztő bejelentést tett a Lidl: ekkora horderejű nyitást itt még sohasem csináltak ezelőtt

Pénzcentrum2024. április 26. 11:13

A Lidl 120 millió eurós beruházással nyitotta meg a legnagyobb horvátországi logisztikai és elosztóközpontját Krizben, ami a cég 18 éve tartó jelenlétének legjelentősebb befektetése az országban - számolt be a SeeNews.

A Lidl horvátországi részlege bejelentette, hogy egy 120 millió euró értékű beruházás eredményeként új logisztikai és elosztóközpontot nyitott Krizben, ami Zágráb közelében található. Ez a fejlesztés jelenti a vállalat legnagyobb befektetését Horvátországban az elmúlt 18 év során, amióta a piacra lépett.

Az újonnan megnyitott központ nem csupán a Lidl harmadik logisztikai bázisa az országban, de méretét tekintve is a legnagyobb ilyen típusú létesítményük. A területe meghaladja a 167 000 négyzetmétert, és képes egyszerre 39 000 raklap tárolására. Az építkezési munkálatok több mint két éven át zajlottak.

Kutatás

Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. A kutatás név nélküli és önkéntes, semmilyen visszakeresési lehetőséget nem tartalmaz, mindösszesen néhány percet vesz igénybe. A kutatás eredményeit a Pénzcentrum online felületén fogjuk közzétenni. Köszönjük, hogy részt veszel a kutatásban!

Címkék:
lidl, horvátország, világ, lidl áruházak,