Ez a Lidl valaha volt legjobb terméke: rém olcsó, mindenki ezt keresi a boltokban

Pénzcentrum2024. március 4. 14:15

Az angliai Lidl friss választási eredményeként, amely során 81 000 vásárló szavazott kedvenc termékeire többek között szépségápolás, fagylalt és állateledel kategóriákban, kiderült, hogy a legnépszerűbb termékek között van a Crusty Wheat & Rye Bloomer (búza és rozs) kenyér és a Bon Gelati Classic Mini Mix fagylalt - jelentette a metro.co.uk.

A Lidl első vásárlói választási díjának eredményei szerint a szupermarket legnépszerűbb termékeit sikerült azonosítani Angliában. A díjazás során 81 000 vásárló adta le szavazatát a kedvenc termékeikre, amelyeket 12 különböző élelmiszer-kategóriában soroltak fel, beleértve a szépségápolást, a fagylaltot és az állateledelt is.

A pékáru kategóriában a Crusty Wheat & Rye Bloomer (1,99 £ - jelenlegi árfolyamon kb. 916 forint) bizonyult a legnépszerűbbnek, 17 000 szavazattal, ezzel elnyerve a "kenyerek királya" címet. A Bon Gelati Classic Mini Mix fagylalt (3,09 £ - kb. 1423 forint) is nagy népszerűségnek örvendett, mivel ára 31%-kal alacsonyabb volt, mint a hasonló Magnum Mini Classics márkás fagylaltoké. A Lidl előrejelzése szerint ezek a fagylaltok különösen népszerűek lesznek a melegebb időjárás beköszöntével 2024 nyarán. Kiderült az is, hogy fitneszrajongók körében kiemelkedően sikeres volt a Milbona High Protein csokis puding (0,99 £ - kb. 456 forint).

A Deluxe kategória győztesei között található a Lidl Deluxe Crunchy Vintage Cheddar sajt (2,99 £ - kb. 1377 forint), amelyet a legkedveltebb vásárlásnak ítéltek oda ebben a szegmensben. Az ünnepi termékek közül pedig kiemelkedett a Deluxe Irish Cream likőr (9,99 £/1 liter - kb. 4599 forint), amit a vásárlók kedvenc ünnepi italukként említettek.

Címkék:
vásárlás, bevásárlás, világ, nagybevásárlás,