Te is vettél ilyen terméket a Sparban, Lidlben? Azonnal vidd vissza!

Pénzcentrum2018. november 15. 16:30

Két terméket is visszahívnak az élelmiszerboltok. A Spar a sajátmárkás citromfű teáját vonja ki a forgalomból, míg a Lidl szalmonellával fertőzött fűszerkeverékre hívja fel a figyelmet.

A SPAR weboldalán hívja fel a figyelmet, hogy kivonja a forgalomból a következő termékét:

L46113 tételazonosítóval rendelkező SPAR citromfűlevél tea 20x1g

A tea nem felelt meg a minőségellenőrzési teszten, ezért az áruház kivonja azt a forgalomból, és egyben vissza is hívja a terméket. Az áruházba történő visszavitel során a SPAR kifizeti a termék vételárát.

A Lidl weboldalán tájékoztatja a vásárlókat, hogy a

20grammos Mikado fűszerkeverékét szalmonellafrtőzés miatt visszahívja,

a vételárat pedig kifizeti a vásárlóknak. A fertőzés a bolt tesztje szerint kizárólag a 12.03.2020-as minőségmegőrzési idejű és L803101-es tételszámú Mikado fűszerkeveréket illeti.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A tájékoztatóban felhívják a figyelmet, hogy a termék hőkezelés után nem okoz szalmonellás megbetegedést.

Címkék:
vásárlás, lidl, spar, fogyasztóvédelem, szalmonella, pizza, tea, visszavásárlás, minőségellenőrzés,