Váratlanul brutális akciókat villantott a Lidl: mit lép erre az Aldi, Spar, Tesco?

Pénzcentrum2024. március 21. 21:34

A Lidl idén is széles választékkal, magas minőségű termékekkel, kedvező árakkal és számos akcióval készül a húsvéti időszakra. Tartós árcsökkentési programjának keretében pedig több mint 600 terméket kínál akár 50%-kal olcsóbban a tavalyihoz képest.

A Lidl idén is széles választékkal, magas minőségű termékekkel, kedvező árakkal és számos akcióval készül a húsvéti időszakra. A vállalat ráadásul tartós árcsökkentési programjának keretében több mint 600 terméket kínál akár 50%-kal olcsóbban a tavalyihoz képest. A vásárlók így mind a húsvéti, mind a napi bevásárláshoz kapcsolódó termékeket olcsón szerezhetik be.

A vállalat az ilyenkor egyik legnépszerűbb termékből, a húsvéti sonkából összesen 16-félét kínál, melyek között mind a pulykából, mind a sertésből készült termékek változatos elkészítési formában kerülnek a polcokra. 

A húsvéti sonkák ára kilogrammonként 1689 és 4599 Ft között alakul, így a kínálatban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

A sonkák mellett pedig a friss húsok úgy, mint a kacsa, a bárány, a különféle steak-ek és a hal széles választéka is elérhető, ami szintén kiváló alapanyaga lehet az ünnepi menünek.

A másik szintén keresett árucikk ilyenkor a tojás, amelyből szintén többfélét kínál a Lidl, és amelyek ára a legnagyobb mértékben, akár 30%-kal csökkent a tavalyihoz képet.

A húsvéti kalácsból hatféle található meg a polcokon. Az állandó kínálatba tartozó, nagy népszerűségnek örvendő vajas fonott kalács 279 forintba kerül, ami 22%-kal olcsóbb az egy évvel ezelőttihez képest. A szintén kedvelt gyümölcsös, a háromágas fonott és a húsvéti sós kalács mellett idén először két újdonság, sós-tormás és Dia-wellness tönköly kalács is várja majd a vásárlókat.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A kalácsok ára összességében 279 és 699 forint között alakul.

Tormából négyfélét kínál a Lidl vásárlóinak.

Az édességek tekintetében is rendkívül széles választék fogadja a vásárlókat. A csokoládényulak mellett különféle csokoládétojások, csokoládé különlegességek, húsvéti csomagok és cukorkák is kaphatóak kedvező áron.

A Lidl ezeken felül nagy hangsúlyt fektet a friss zöldségekre és gyümölcsökre, melyekből átlagosan legalább 150-féle termék érhető el az áruházakban.

Címkék:
lidl, húsvét, sonka, tojás, csokoládé, kínálat, kalács,