Rengeteg magyar így fizeti ki most az utolsó nagybevásárlást: nekik van igazuk?

Pénzcentrum2023. december 21. 15:07

Az áruházak a vásárlói igényeket és szokásokat figyelembe véve december 24-én délig nyitva tartanak - közölte az Auchan. A szokásos vasárnapi rend szerint, áruháztól függően reggel 6-kor vagy 7-kor nyitnak, és egységesen délig kiszolgálják a vásárlókat egyebek mellett aznapi sütésű pékáruval és friss zöldséggel-gyümölccsel. (Nyitva lesz még az Aldi és a Tesco, sok bolt viszont bezárt, a részletekről itt írtunk.)

Az év utolsó napján pedig 16 óráig vehetjük meg a szilveszteri hozzávalókat az üzletekben. Virsliből és pezsgőből különösen nagy lesz a választék - közölték. Számos akcióval és gyakran a tavalyinál is jobb árakkal találkozhatunk.

A Bizalomkártyások figyeljék az ajánlatokat, mert ők a már akciós termékeket is még jobb áron vehetik meg. Azt pedig mindenkinek érdemes tudnia, hogy SZÉP-kártyával december 31-én fizethetünk utoljára hideg élelmiszerért, mert a jogszabályi előírások értelmében januártól már csak meleg élelemre lesz használható. Az év utolsó bevásárlásainál tehát még használhatjuk a SZÉP-kártyát - hívják fel a figyelmet.

Címkék:
SZÉP-kártya, bolt, szép kártya, auchan, nyitva tartás, zárva tartás, nyitvatartás, zárvatartás, december 24, áruházak, boltlánc, karácsonyi nyitvatartás,