Országszerte akadozik a kártyás fizetés: rengetegen maradnak most hoppon ezeknél a kasszáknál

Pénzcentrum2023. június 7. 15:54

Országszerte leállt, vagy legalábbis erősen akadozik a kártyás fizetés a Spar üzleteiben - írja a HVG.

Sem bank- és hitelkártyát, de még a SuperShop törzsvásárlói kártyát sem mindig lehet használni a Spar üzleteiben. A lap tapasztalatát az áruházlánc vevőszolgálatán is megerősítették, hozzátéve, hogy a probléma országos.

A vevőszolgálat elmondása szerint „akadozik” a kártyás fizetés, tehát van, amikor működik. A hvg.hu Békéscsabán tudott így fizetni, egy olvasó egy zuglói Sparban viszont azt tapasztalta, senkit nem engednek próbálkozni sem, a pénztárok előtt jó előre közlik, hogy kizárólag készpénzzel lehet fizetni.

FRISSÍTÉS: A Spar Magyarország a Pénzcentrum megkeresésére elismerte a technikai problémát, mint fogalmaztak, a szolgáltatóik már dolgoznak az optikai gerinchálózat szakadásának javításán. Hozzátették: amíg a hibát elhárítják, a bankkártyás fizetést nem tudják biztosítani.

A szolgáltatóink már dolgoznak az optikai gerinchalozat szakadásának javításán. A hiba elhárításáig csak készpénzes fizetés lehetséges. Kérjük vásárlóink türelmét

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

- áll a rövid közleményben.

Címkék:
bankkártya, bank, spar, informatika, kártyás fizetés, supershop, spar magyarország, dél, szakemberek, spar bevásárlás,