Újabb brutál akciókat hirdetett az Aldi: kígyózó sorok várhatóak az üzletekben

Pénzcentrum2023. május 26. 11:28

A június 1-től érvényes kötelező akció kapcsán számos termékkategóriában csökkent árat az üzletlánc. Havonta pedig mintegy 300 terméket érint az akció, bizonyos esetekben pedig akár a 60 százalékot is elérheti az akció mértéke.

Az ALDI újabb, több terméket érintő és nagyobb mértékű akciókkal segíti a magyar fogyasztókat hétköznapjaik során. A vállalat június elejétől az előírt 20 helyett 22 termékkategóriában összesen 24 termékre érvényesíti az árengedményt. A vállalat havonta mintegy 300 terméket hirdet meg akcióban. Új áruház nyitásakor, illetve meglévő áruház felújítás utáni újranyitáskor a kedvezmények mértéke elérheti a 60 százalékot is.

Az áruházlánc 2023. június elejétől a jogszabályi előíráson túl nem 20, hanem 22 termékkategóriában fog akciót hirdetni. Ezek az akciók az ország minden ALDI-üzletében egységesen kerülnek bevezetésre, a kedvezmények mértéke pedig elérheti az 50 százalékot is. Az áruháznyitások és újranyitások alkalmából az árengedmény egyes termékeknél akár 60 százalékos is lehet. A nyitás utáni első három napon valamennyi helyben sütött péktermék 20 százalékos kedvezménnyel kapható.

„A diszkont filozófia megalkotójaként az a célunk, hogy a lehető legkedvezőbb árakat biztosítsuk a fogyasztóknak, ami a jelenlegi inflációs környezetben különösen nagy támogatást jelent a magyar családok számára. Az év eleje óta – több esetben elsőként – végrehajtott árcsökkentésünket tovább folytatjuk. Az eddigi ármérséklés mellett az előírt heti 20 helyett 22 termékkategóriában fogunk akciókat hirdetni, amelyek 24 terméket érintenek" – mondta Bernhard Haider. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója hozzátette:

Az összes többi akciós termékünket ideszámítva havi akcióink száma eléri a 300-at, a kedvezmény pedig országosan minden üzletben érvényes és elérheti a 50 százalékot, üzletek nyitásakor és újranyitásakor pedig akár 60 százalék is lehet.

Címkék:
vásárlás, akció, élelmiszer, aldi, diszkont, áruház, infláció, leárazás, akciók, árcsökkenés, diszkontlánc, diszkontáruház, diszkont áruház, aldi sör, élelmiszer kereskedelem, aldi reklámújság, leárazások, árstop, árcsökkentés,