Szomorú bejelentés: kinyírta őket a rezsiválság, népszerű hely zár be Budapesten

Pénzcentrum2023. május 11. 19:41

A megemelkedett költségeket nem tudják tovább fizetni, a budapestiek egyik kedvenc cukrászdája most lehúzza a rolót.

Május 28-án, vagyis alig két hét múlva bezár a DesszertNeked elnevezeséű cukráaszda a fővárosban, ezt ők maguk jelentették be Facebook-oldalukon. A búcsúposztban leírják, hogy bár mindent megtettek a rentábilis működésért, a durván megemelkedett rezsiköltségekkel már képtelen felvenni a versenyt, ezért a bezárás mellett döntöttek.

Mint írják, nem csak a rezsidíjak, hanem az alapanyagárak rohamos növekedése is betett az üzletnek, ezért még a naptári nyár beköszönte előtt, május 28-án bezárnak. Az utolsó, Paulay utcai egység húzza majd le ekkor a rolót, az Allee-ban található egység már korábban erre a sorsra jutott.

Búcsúzunk, de dolgozunk rajta, hogy valamilyen formában a jövőben ismét elérhetőek legyenek süteményeink

- írják a keserű hangú búcsúposztban.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Loading...

 

Címkék:
vásárlás, rezsi, cukrászda, sütemény, édesség, rezsidémon, bejelentés, cukrász, népszerű, bezárás, desszert, boltbezárás, zár, rezsidíjak, rezsidíj, rezsiemelés,