Egy 4,5 milliós cipőt elloptak a Balazs Kicks üzletből: 300 ezer forint a nyomravezetői díj

Pénzcentrum2023. március 6. 10:34

Pachert Balázs üzletéből elloptak a hétvégén egy 4,5 millió forintért árult Louis Vuitton Nike Air Force-t. Az elkövetőkről felvétel készült, egészen jól kivehetőek a vonásaik, nyomravezetői díj jár annak, aki bejelentést tesz a kilétükről.

A Cápák között befektetői előtt is bemutatkozó cipős zsenigyerek, Pachert Balázs üzletéből elloptak a hétvégén egy 4,5 millió forintért árult Louis Vuitton Nike Air Force-t, ezt:

Természetesen az értékes sneakert zárható vitrinben őrizték, ami azért volt épp nyitva, mert 1 perccel korábban próbált onnan egy vásárló.

Az elkövetőkről felvétel készült, egészen jól kivehetőek a vonásaik, Balázs 300 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít kézre keríteni őket. Természetesen a rendőrséget is értesítették, akik vettek ujjlenyomatot és DNS mintát is.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címkék:
youtube, vásárló, cápák között,