Hivatalos: lehúzza a rolót a legendás magyar pizzázó lánc

Pénzcentrum2023. március 1. 17:15

Komoly működési nehézségekkel néz szembe a Pizza King. Az erről szóló facebookos bejegyzésük szerint hálózatuk teljes és újraszervezésére van szükség. Ennek lebonyolításáig - várhatóan 48-72 órán keresztül - zárva tartják üzleteiket.

A Pizza King Express bejegyzésében arról ír, hogy a kialakult "háborús negatív hatások"   ellenére is szeretnénk szolgáltatásaink megfelelő színvonalát biztosítani. Az elmúlt időszakban  azonban a franchise partnereik magatartása veszélyeztette a minőséget és a hálózat működését- teszik hozzá.

A hálózatuk teljes átalakítására és újraszervezésére van szükség. Éttermeik, üzleteik emiatt 24-72 órán keresztül zárva tartanak majd.

Loading...

Ahogy azt lapunk korábban megtudta, a foodpanda platformján - évek óta - változatlan a slágerételek toplistája, és ez nem változott sem a Covid alatt, sem a mostani növekvő infláció hatására. A melegétel-rendelések legnagyobb részét (27%) a pizza teszi ki. A második legnépszerűbb ételcsoport a hamburgereké (21%). A Wolt szintén azt közölte, hogy a legnépszerűbb ételek tekintetében nincsen változás: továbbra is a hamburgerfélék és menük, különböző ázsiai tésztafélék, pizza, gyros és kebab teszik ki a rendelések zömét:



Címkék:
facebook, magyar, franchise, hálózat, pizza, bezárás,