Itt a Tesco nagy bejelentése: újabb települések lakói örülhetnek

Pénzcentrum2022. április 13. 20:30

A Tesco bajai, paksi és szekszárdi hipermarketje is csatlakozott a Tesco Otthonról szolgáltatásához, olvasható a cég honlapján. Ezzel pedig országszerte közel 2,5 millió otthonban élvezhetik a házhozszállítás előnyeit.

Áprilisban a Tesco tovább bővítette online üzletágának lefedettségi területét, így Baján, Pakson, Szekszárdon, valamint a 43 környező településen élő vásárlók számára vált elérhetővé a házhozszállítás. A vállalat a most csatlakozott területeken bajai, paksi, illetve szekszárdi hipermarketeiből szolgálja ki a Tesco Otthonról rendeléseit.

Ez a fejlesztés több mint 72 ezer háztartást érint, hiszen így már több mint 600 településen, közel 2,5 millió otthonba szállít a Tesco. A rendelésünket nem csak a Tesco honlapján és a mobiltelefonos alkalmazásain keresztül élvezhetjük az internetes vásárlás kényelmét, de a cég a Foodpandával való együttműködését is tovább bővítette. Így a futárok országszerte már 11 településen akár 30 perc alatt kiszállítják a helyi Tesco Expressz üzletből, illetve hipermarketből a Foodpanda oldalon, illetve alkalmazáson keresztül leadott rendeléseket az áruház körülbelül 5 kilométeres körzetében.

Címkék:
vásárlás, Tesco, tesco online bevásárlás, futár, tesco házhoz,