Itt a bejelentés: újabb boltban fogadják el a SZÉP-kártyát, sokan fognak örülni

Pénzcentrum2022. február 7. 12:01

Május 31-ig élelmiszer-vásárlásra is felhasználható a SZÉP-kártya, amellyel már a Tesco áruházakban is fizethetnek a vásárlók.

Február 7-től valamennyi hazai Tesco áruházban elfogadják fizetőeszközként az OTP, az MKB, valamint a K&H által kibocsátott SZÉP-kártyákat hideg élelmiszer vásárlására. A SZÉP-kártya bármelyik zsebéből, tehát nem csak a vendéglátásról, hanem a szálláshely, illetve a szabadidő alszámláról is vásárolhatók frissáru-termékek (pl. zöldség, gyümölcs, pékáru, hús- és csemegeáru, tejtermékek), mirelitáruk, valamint szárazáru élelmiszerek, az alkohol kivételével - közölte a boltlánc.

A Tesco pénztáros kollégái által üzemeltetett kasszákban a vásárló ugyanabban a tranzakcióban ki tudja fizetni a SZÉP-kártyás és az egyéb termékeket is. Ilyen esetben a SZÉP-kártyával kell először fizetnie. A rendszer ekkor automatikusan elvégzi a termékek kategorizálását és megállapítja, hogy mely termékek vételára egyenlíthető ki SZÉP-kártyával. Egy tranzakción belül csak egyféle SZÉP-kártya-zseb használható. A SZÉP-kártyás fizetést követően a fennmaradó összeget más fizetőeszközzel rendezheti a vásárló.

 Az önkiszolgáló kasszákban és a Scan&Shop szolgáltatás használata esetén várhatóan az indulást 2-3 héttel követően lesz lehetséges a SZÉP-kártyás fizetés.

Címkék:
vásárlás, Tesco, élelmiszer, SZÉP-kártya, szép kártya, kártya, bejelentés, boltok, termékek,