Meglepő bejelentés az Tescótól: a vidéki vásárlók ennek örülni fognak

Pénzcentrum2022. február 3. 13:04

Mától nemcsak Budapesten és környékén, hanem országszerte, a Tesco Otthonról szinte teljes lefedettségi területén elérhetőek akár aznapi kiszállítással a rendelések. A Tesco vásárlói több mint 15 ezer termék közül válogathatnak online, bevásárlásukat pedig akár már 14 óra után házhoz szállítják - áll a diszkontlánc közleményében.

Egyre többen élnek az online rendelés lehetőségével, amivel hasznos időt tudnak megtakarítani. A Tesco emiatt a közlemény szerint már több mint 15 000 különféle terméket kínál Tesco Otthonról szolgáltatásának felületén a kiszolgáló áruházban érvényes árakkal megegyező áron. A bevásárlás ezen módja pedig most  kényelmesebbé vált az áruházláncnál, mivel az összekészített termékeket a szolgáltatás szinte teljes lefedettségi területén (Békéscsaba, Szolnok és Zalaegerszeg még kivétel) akár már aznap házhoz tudják szállítani.

A Tesco Otthonról jelenleg 16 megyében és több mint 2,3 millió háztartásban érhető el. Az Aznapi Kiszállítás azt jelenti, hogy a bevásárlás elküldése és a kiszállítás időpontja ugyanarra a naptári napra esik. A Tesco Otthonról vásárlói számára országszerte szinte minden körzetben akár az adott napra szóló kiszállítási idősávok is elérhetővé válnak. Amennyiben reggel 9 óráig adják le bevásárlásukat, úgy legkorábban a 14 órától elérhető szabad idősávokra kérhetik a kiszállítást. Ha pedig 13 óráig küldik el a bevásárlást, akkor a legkorábbi szabad idősávok a 18 és 22 óra közöttiek lehetnek.

Rendeléskor a vásárló azt is kiválaszthatja, hogy szeretne-e bevásárlótáskát a szállításhoz, mert alapesetben a Tesco bevásárlótáska nélkül készíti össze a rendelést. Amennyiben a vásárló az Átvételi Ponton veszi át a termékeket, viheti a saját táskáit, akárcsak személyes bevásárlásnál tenné. Ha ezt nem szeretné, kérheti, hogy papírzacskóban adják át az árucikkeket. 

Címkék:
vásárlás, Tesco, bevásárlás, áruházlánc, reggel, vásárló, vásárlók, kiszállítás, tesco házhoz, tesco global áruházak zrt,