Új programot indít a Kifli: bárhonnan ott lehet a vevőknél a friss magyar zöldség, gyümölcs már aznap

Pénzcentrum2021. június 8. 10:43

Új kis- és középtermelőket támogató programot indít a Kifli – jelentette be a cég a június 8-i sajtóeseményén.

Új kis- és középtermelőket támogató programot indít a Kifli – jelentette be a cég a június 8-i sajtóeseményén. „Fő célunk, hogy a kistermelőket láthatóvá tegyük, ez a küldetésünk egyik alap része” – mondta el a sajtóeseményen Peter Klekner, a kifli.hu ügyvezető igazgatója.

A beszámolók alapján a program a következő területeken indul: jövőbeli termés és kölcsönös mennyiségtermelés, azonnali kifizetés, előre fizetés a termelésnek, márkafejlesztés, kommunikáció, csomagolás és logisztika.

Hogyan tudnak a termelők csatlakozni?

Nem eltitkolt célunk, hogy a vásárlók friss és hazai termékeket fogyasszanak

- mondta el a Kifli sajtótájékoztatóján Szabó Réka, kifli.hu kereskedelmi igazgatója. A vezető elmondta azt is, hogy az együttműködésnek 4 fő alappillére van:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

  • 3 napon belüli fizetés (garancia, együttműködés a Roger pénzintézettel)
  • akár 500 000 forintos marketing támogatás (edukáció is)
  • logisztikai támogatás
  • adminisztrációs terhek levétele

Hogyan ér a vásárlókhoz a friss termék?

Kovács Zoltán, békés megyei dinnyetermelő a sajtóeseményen elmondta, reggel amit betakarít gyümölcsöt, az 8-9 órán belül már a vevőknél lehet. A sajtóeseményen a FruitVeB is képviseltette magát, a szakértő elmondta, a 3 napon beüli fizetési garancia jó hír lehet a kistermelőknek, akik sokszor nem tudnak 30-60-90 napot várakozni a kifizetésekre.

Szabó Réka, a vállalat kereskedelmi igazgatója beszélt arról is, hogy a gyümölcs, zöldség értékesítésük 45 százaléka származik hazai forrásból, de a céljuk az, hogy ez növekedjenek. A vállalat egyébként több mint 400 termelővel dolgozik együtt Magyarországon.

Címkék:
zöldség, gyümölcs, kifli.hu,