Ennyit kereshetsz a Háda üzletekben: hány éves a Háda, a Háda milyen üzlet, mikor nyit a Háda?

Pénzcentrum2021. március 24. 20:03

Háda mennyi a fizetés? Mutatjuk, hol van Háda Budapesten és vidéken (Háda Budapest, Háda Pécs). Hány éves a Háda és mikor nyit a Háda? Mi a helyzet a Háda online tevékenységével?

A Háda turkáló az egyik legnépszerűbb használtruha-kereskedés ma Magyarországon, ami nem csak már többször hordott, hanem számos új és egyedi darabot is forgalmaz. Cikkünkben eláruljuk, mi a Háda története, hány éves a Háda idén, 2021-ben és hol van Háda Budapesten és vidéken. Tudd meg, a Háda milyen üzlet és a korlátozások után, illetve általánosságban mikor nyit a Háda turi! A Háda karrier szempontjából sem utolsó, azt is eláruljuk, hogy a Háda mennyit fizet alkalmazottjainak az aktuális álláshirdetések alapján.

A Háda története: Hány éves a Háda?

A Háda napjaink egyik legnépszerűbb használt ruhákat forgalmazó hálózata, amelyet 1995-ben alapítottak és azóta is töretlen a népszerűsége. Jelenleg a Háda hálózata körülbelül 80 üzlethelyiséggel működik az országban és 900 munkaműhelyt tart fenn. A Háda éves forgalma meghaladja a 10 milliárd forintot is. A Háda különlegessége, hogy mind az alacsonyabb, mind a magasabb fizetési kategóriába tartozó állampolgárokat kiszolgálja, hiszen egyedi, külföldről származó termékkínálata lehetőséget biztosít bármilyen öntözködési stílusirányzatban.

A Háda alapítója, Háda György felfedezte a lehetőséget a külföldön leselejtezett ruhák forgalmazásában: míg Magyarországon a szezonvégi ruhák leárazásuk során csupán 10-30%-ot veszítenek az árukból, ez a nyugati országokban akár 70-80% is lehet, újonnan. Emellett a Háda 100%-ig magyar tulajdonban van. További érdekesség, hogy a nyugati országokban az emberek nem gyűjtögetik, raktározzák azokat a ruhákat, amelyeket nem használnak vagy már divatjamúltak - ezeket a boltok és az emberek felajánlják karitatív szervezeteknek, amelyek az összegyűjtött ruhákat kiárulják olyan kereskedelmi hálózatoknak, mint a Háda. Az ebből befolyt jövedelmet rendszerint jótékonysági célokra fordítják.

A Háda üzletek nem csak az újszerű ruhákat és az aktuális divatnak megfelelő viseletet biztosítják vásárlóik számára, hanem a környezetbarát ruhavásárlási alternatívát is, hiszen így a megmaradt ruhák, táskák és cipők újra fel lesznek használva - ezt nevezzük "fenntartható divatnak". A fenntartható divat követésével csökkenthetük ökológiai lábnyomunkat, illetve hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a kereskedelemben és a magánháztartásokban megmaradt ruhadarabok ne vesszenek kárba.

A Háda Angliából, Skóciából és Svájcból importálja a ruhákat Magyarországra, az árukészlet állandó jelleggel, havi rendszerességgel megújul. A Háda a ruhákat 3 kategóriába sorolja: a márkásabb, igazán jó minőségű termékek egyedi árakon kelnek el, a középső kategóriát a kilóra mért ruhák alkotják, az alsó kategóriát pedig a diszkont ruhák, amelyeknek árát folyamatosan csökkentik.

Háda vélemények: Miért jó a Hádában vásárolni?

A legtöbb fórumon a Háda turkáló vásárlói pozitívan nyilatkoznak tapasztalataikról: a Háda kínálata – főleg, ha új árukészlet érkezik -, kifejezetten színes, így a boltokban számos stílus és méret között válogathatunk. A Háda turi egyaránt kínál olcsóbb és drágább darabokat – természetesen a kínált ruhák állapotára és minőségére tekintettel -, amelyek igazodnak napjaink stílusához, hordhatóak ünnepi eseményeken, illetve az adott évszak szezonális igényeinek is megfelelnek.

Háda nyitvatartás: Mikor nyit a Háda?

A koronavírus válság legnehezebb időszakaiban a többi divatáruházhoz hasonlóan bezárt a Háda is. A Háda üzleteket ugyanazok a korlátozások érintik, mint bármely más divatcikkeket forgalmazó boltokat, amelyeket a járvány megfékezésének céljából átmenetileg bezártak. A Háda és más divatszaküzletek egyszerre fognak kinyitni, amelynek a dátuma egyelőre még képlékeny.

A Háda üzlet nyitása országszerte eltérő lehet: a Háda boltok átlagosan reggel 9-től este 8-ig vannak nyitva, azonban várostól függően a Háda üzletek kinyithatnak, illetve zárhatnak egy-egy órával később, vagy korábban – éppen ezért érdemes előre ellenőrizni, hogy melyik Háda diszkont meddig van nyitva.

Hol van Háda Budapesten és vidéken?

A Háda körülbelül 80 üzlettel rendelkezik Magyarországon. Budapesten a Háda számos kerületben fellelhető, az üzletek megtalálhatóak a legtöbb plázában, bevásárlóközpontban is. A Háda Pécs, Győr, Debrecen, Szeged és más megyeszékhelyeken is fellelhető, illetve meglátogathatjuk üzleteiket olyan kisebb, vidéki városokban is, mint Ajka, Dunaújváros, Nagykanizsa, vagy Tiszakanyár is.

Az árak országszerte azonosak: a prémium márkaüzletekből származó ruhák természetesen drágábbak, a kilóra mért áruk olcsóbbak. A Háda termékei szinte minden fellelhető divatkategóriában jól szerepelnek: az árucikkek között a farmernadrágoktól kezdve az irodai viseleten át, a kisestélyikig mindenféle ruhanemű megtalálható.

Budapest Háda: Hol vannak Háda üzletek Budapesten?

Darabáras Háda turkáló üzletek a következő helyszíneken elérhetőek Budapest bel- és külvárosi részein:

  • Budapest, 1065 VI. kerület, Bajcsy-Zs. út 45.
  • Budapest,1074 VII. kerület, Rákóczi út 68.
  • Budapest, 1081 VIII. kerület, Rákóczi út 73.
  • Budapest, 1083 VIII. kerület, Futó utca 37-45.
  • Budapest, 1097 IX. kerület, Könyves K. körút 12-14.
  • Budapest, 1133 XIII. kerület, Váci út 52.
  • Budapest, 1148 XIV. kerület, Örs Vezér tere 24.
  • Budapest,1152 XV. kerület, Szentmihályi út 131.
  • Budapest, 1191 XIX. kerület, Vakbottyán u. 75/B.
  • Budapest, 1211 XXI. kerület, II. Rákóczi Ferenc u. 154-170.
  • Budapest, 1222 XXII. kerület, Nagytétényi út 37-43.

Háda új árukészlet 2021

Gyakran merül fel a vásárlókban a kérdés, hogy mikor érdemes elmenni a Háda üzletekbe, mikor tudnak a legjobb áron minőségi darabokhoz jutni (pl. Háda árucsere 2021 július, Háda árucsere 2021 december). Alapvetően a Háda turkáló boltokban az árucsere mindig a hónap első hetére tehető, azonban minden Háda üzlet máskor kapja meg az új, szezonális árukészletet, éppen ezért érdemes utánanézni a kiválasztott üzletünknek a Háda weboldalán, ahol leírják, pontosan melyik darabáras és kilós Háda üzletben mikor van árucsere.

A Háda online tevékenysége: Hogy működik a Háda webshop?

Gondoltad volna, hogy online is vásárolhatsz a Háda üzleteiből? A koronavírus ellenére is be tudjuk szerezni az áhított, egyedi ruhadarabokat: ami szimpatikus számunkra, ugyanúgy megrendelhetjük a Háda online áruházából bármelyik divatmárka oldalához hasonlóan. Válasszuk ki a kívánt terméket, ellenőrizzük a Háda webshop oldalon feltüntetett méretet és minőségi besorolást, majd vásároljuk meg egyszerűen.

Háda karrier: Milyen munkalehetőségek vannak?

A Háda üzletei számos magyar munkavállaló részére biztosítanak könnyen elvégezhető munkát heti 4-5 napon keresztül, amelybe nem tartozik bele a vasárnapi munkavégzés. Egy átlagos Háda dolgozó Budapesten a munkahelyi bónuszokat nem számítva bruttó 219.000 Ft-ot (azaz nettó 145.635 Ft-ot) visz haza, illetve 50%-os dolgozói vásárlási kedvezménnyel rendelkezik, ami igazán gazdaságos a magyar öltözködési viszonylatban. A Háda dolgozók havi keresetét befolyásolhatja, hogy melyik magyar régióban vállalnak munkát, illetve teljes- vagy részmunkaidőben végzik-e azt.

Háda munka vélemények: Mit nyújt a Háda a dolgozóinak?

A Háda turkáló, használt- és utolsó darabos ruhaüzletként mindig frissíti kínálatát, amelyet a dolgozók szortíroznak és kategorizálnak be a darabok minősége és megjelenése alapján, fogadják a vásárlókat, illetve rendben tartják a Háda diszkont belső terét is. A feladatok elvégzéséért cserébe a Háda egy fix munkaidős, megbízható munkahelyet kínál alkalmazottainak, olyan juttatásokkal kiegészítve az alapbért, mint például a dolgozói vásárlói kedvezmény és a forgalmi bónusz.

Címkék:
bolt, svájc, kereskedelem, online kereskedelem, ruha, online vásárlás, divat, nyitvatartás, üzlet, vasárnapi nyitvatartás, raktár, nettó, üzletlánc, részmunkaidő, ruhavásárlás, turkáló, ökológiai lábnyom, háda, diszkont áruház, ökológia, megyeszékhelyek, online munka,