Új magyar márka tarolja le a piacot: a belsőépítészek imádják

HelloVidék2020. július 27. 08:15

A munkaerőpiacon nehéz helyzetben lévőkön is segít egy szegedi bútorcég, amely nem mellesleg kiváló minőségű termékeket állít elő. A társadalmi szerepvállalásról, márkáról és az eddigi sikerekről a nonprofit vállalkozás ügyvezetője, Kis Mónika beszélt a HelloVidéknek.

Szívet melengető olvasni olyan projektekről, amik azokon az embertársainkon segítenek, akik az életben jelentős hendikeppel indulnak. Ilyen hátrány, ha valaki túl fiatal, netán túlkoros, ha nincs vagy nem elegendő a munkatapasztalata, nem beszélve az atipikus foglalkoztatásról, ami a kisgyermekes anyákat sújtja. Most egy ilyen magyar munkahelyet mutat be a HelloVidék.

A Csongrád-Csanád megyeszékhelyén működő Tudásklaszter Nonprofit Kft. feladata, hogy a korábban felsorolt hátráltató tényezők ellenére is biztos munkalehetőséget biztosítson a legrászorulóbbak számára. Így jött létre 2013-ban az azóta is nonprofit alapokon működő Remodel Stúdió, ahol "hátrányos helyzetűek" lehelnek új életet a régi bútorokba. A társadalmi szerepvállalásról, márkáról és az eddigi sikerekről a nonprofit vállalkozás ügyvezetője, Kis Mónika beszélt a portálnak.

Az interjút itt tudod elolvasni.

Címkék:
vásárlás, gyár, márka, bútor, üzem, hellovidék,