Itt a bizonyíték: rengeteget költünk mindenféle kütyüre karácsony előtt

Pénzcentrum2019. december 20. 19:02

Az egyik népszerű online kereskedő a karácsony előtti utolsó héten rekordeladásokat jegyzett, csak Magyarországon közel 60 000 megrendelés érkezett az elmúlt hét napban, ami 75 százalékos növekedést jelent a tavalyi évhez képest. Az online piactéren egyetlen nap (december 18.) során közel 4000 vásárlót szolgáltak ki - ez az áruház történelmében az eddigi legmagasabb szám. Az e-shop egészen december 24-ig kézbesíti az ajándékokat.

"Nagyon örülünk, hogy a karácsony előtti héten rekordot döntött az eladások száma. Arra törekszünk, hogy az Alzánál lehessen a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben a karácsonyi bevásárlást intézni. Showroomunk nyitvatartását meghosszabbítottuk, ügyfeleinket frissítővel és süteménnyel várjuk, eddig több mint 3000 szelet bejglivel vendégeltük meg a vásárlókat.“- mondta el Takács Csaba, az Alza.hu magyarországi vezetője, majd hozzátette: "Szerdán, december 18-án a budapesti Alza Showroomban közel 4 000 ügyfelet szolgáltunk ki egyetlen nap alatt. A rekordóra 17 és 18 óra között volt, amikor 416 megrendelést adtunk ki. Köszönöm az értékesítő és raktáros csapatunk kiváló munkáját!

Minden december 22-ig leadott és az Alza által visszaigazolt rendelés esetén az Alza garantálja, hogy az karácsonyig megérkezik a Róbert Károly körúti Showroomba - írja közleményében a vállalat. Az azonnal megvásárolható és átvehető termékek körét ezen az oldalon lehet ellenőrizni. jelenleg a bemutatóterem raktárában több mint 12 ezer különböző termék érhető el.

A magyar vásárlók idén decemberben előszeretettel vásárolnak háztartási eszközöket, mobiltelefonokat, játékokat, kiegészítőket, audio-video termékeket, játékkonzolokat. A TOP 5 legkelendőbb termékek: Google Chromecast médialejátszó, XBox One S játékkonzol, Xiaomi Redmi 7A mobiltelefon, Krups kávéfőző és JBL bluetooth hangszóró.

Címkék:
vásárlás, pénz, bolt, online, költés, online bevásárlás, játékkonzolok,