Óriási akcióval árulják a magyarok kedvenc édességét: mit keresnek ennyien?

Pénzcentrum2018. november 29. 14:10

Egy hét és itt a mikulás, ami az elérhető statisztikák szerint egyszerűen megőrjíti a magyarokat. Úgyhogy most összegyűjtöttük, a legnagyobb magyar boltok, milyen akciókkal várják a vásárlókat, és hogy milyen árakra kell számítania annak, aki egy tradicionális mikuláscsomagot szeretne összeállítani.

Egy hét és jön a mikulás, ami az elérhető statisztikák szerint egyszerűen megőrjíti a magyarokat. Olyannyira, hogy a Nielsen korábbi felmérése szerint 2016 október és december között 

mintegy 400 tonna csokimikulást fogyott az ország üzleteiből, ami több mint 8 millió darabot jelent átszámítva.

A kutatás szerint ez azt jelenti, hogy minden 100 szezonális édességből 77-et a csokimikulsáok tesznek ki az országban. Éppen ezért az óriási télapó őrület révén most annak jártunk utána, hogy a legnagyobb hazai áruházak, milyen akciókkal, milyen áron vonultatták fel mikikészletüket az előttünk álló nagy hajrára. Valamint gyűjtöttünk olyan akciókat is, amivel pénztárcabarát módón lehet összeállítani egy átlagos mikuláscsomag tartalmát.

Tesco

A hiperben a narancs csomagja 289, a kivi kilója 499, míg a földimogyoróé 849 fortinba kerül. A Kinder mikulás 699, a Maxi Mix plüssfigurával pedig 2 799 forintba. A Raffaello fenyődesszertje 579, a Ferrero Rocher pedig 699 forintba kerül, de utóbbiból egy hullócsillag-desszert már 899 forintot kóstál. 

Az M&M’s drazsé 329 forint, de ha 1 499 forint értékben vásárolunk az előbb említett édességből és bármelyik Celebrations, Snickers, Twix, Mars, Milky Way termékből akkor ajándékként egy M&M’s zoknit kapunk. A KitKat Mikulás 649, a Boci Aero mikulás golyókkal 649, a Smarties Mikulás óriás gömb pedig 1 499 forintba kerül. 

Ennél is több tescós akcióért fusd át a hiper 48. heti akciós kiadványát!

Spar

A Sparban a 125 grammos Toffifee desszert 499 forintba kerül, úgy hogy ajándékba kapunk hozzá egy Knoppers töltött ostyát. A szuperben a KitKat és a Smarties minicsomagok egyaránt 699 forintba kerülnek 799 helyett. Mindezen felül a földimogyoró kilója 799 forintba kerül. 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ennél is több akcióért fusd át a Spar aktuális akciós kiadványát!

Lidl

A Lidlben a mandarin kilója 399 forint helyett 279, míg a gesztenye kilója 2 222 forintba kerül. Bár a diszkont aktuális akció között csokimikulásokat nem találtunk, azért édességekből nincs hiány, így például a Sugarland gyümölcsízű gumicukorka 479 helyett 399, a Sport szelet 69, míg a Sondey omlós sütemény 199 forintba kerül.

A Lidl további akcióért fusd át a diszkont 48. heti akciós szóróanyagát!

Auchan

A hiperben a Milka tábláscsokoládé 224, a mikulásos kerámiabögre pedig 349 forintba kerül. Ezen felül a mandarin kilója 299, egy csomag Tuti Tipp datolya pedig 199 forintért huppanhat a bevásárlókocsiba. Az M&M’s csokoládés, földimogyorós tube 399, a Nestlé mikulás figura 445, a Palbeon mikulás figura pedig 115 forintot kóstál. Ezeken felül a Diabon mikulás cosmag 1 075 helyett 679, a Paleo töltött szaloncukor 250 grammja 1 999 forint helyett 1 499 forintért lehet a vásárlóké. 

Ha további akciókra vágysz, fusd át az Auchan legújabb kedvezményes lapját!

Aldi  

Az Aldiban a Salzburgi Mozrat-golyók 699, a Kinder meglepetéstojás 199, a narancs kilója 229, a kivié 399, míg egy doboz (1kg) mandarin 399 forintba kerül. Az omlós keksz csokoládédarabokkal 299, míg a Kinder bueno vagy white 159 forintba kerül.

Az Aldi további akcióiért fusd át a diszkont aktuális akcióit!

Címkék:
vásárlás, pénzcentrum.hu, akció, ajándékozás, mikulás, akciók, csokimikulás,