Ő nyerte az Ötöslottó milliárdját: mutatjuk, kinek köszönheti

Pénzcentrum2018. szeptember 22. 19:40

Hatalmas összegű főnyereményét sorsolták ki szombat este az Ötöslottón; egy szerencsés játékos 1 milliárd 838 millió forintot kaszált a " 38; 43; 48; 53; 69" számsorozattal. Ezen a héten kézi sorsolás volt, így az új magyar milliárdos ötször is imába foglalhatja Guttyán Gáborné nevét.

A " 38; 43; 48; 53; 69" számsorozattal feladott szelvény birtokosa ma 1 milliárd 838 forintot kaszált az Ötöslottón; a sorsolást a Pénzcentrum ezúttal is élőben közvetítette. Mivel a Luxur utolsó nyerőszáma ezen a héten páros volt, így a szabályok szerint kézi sorsolásra került sor az Ötöslottón. A milliárdokat érő nyerőszámokat egy vidéki játékos,

G. Gáborné Kati sorsolta.

Mint ismeretes, az Ötöslottó sorsolására 3 számhúzó-jelöltet sorsoltak ki, akik bekerültek a műsorba, alapnyereményük 30 ezer forint. A nemrég bevezetésre került a "számhúzói szerencseszám", ami azt jelenti, hogy az élő műsor megkezdése előtt a kisorsolt számhúzó megnevez egy számot 1 és 90 között, és amennyiben a számhúzó szerencseszámát kisorsolják, úgy ő ráadásként 1 millió forinttal is gazdagodik. Ha a száma nem szerepel a kisorsolt 5 szám között, a legnagyobb szám ötezerszeresét kapja meg, ez esetben ez a 69-es volt, így Kati 345 ezer forintot vitt haza.

A sorsolási gyakorlat tisztasága kapcsán amúgy épp a héten indultak be a találgatások, ma reggel megjelent cikkünkben mi is foglalkoztunk bővebben a témával.

Címkék:
vásárlás, lottó, Ötöslottó, nyertes, lottónyeremény,