Ennyibe kerül az IKEA új, vega hot dogja

Pénzcentrum2018. augusztus 6. 16:47

Már Magyarországon is kapható az IKEA vegetáriánus hot dogja. Az új termék ára 150 forint, akárcsak elődjéé - tudta meg a Pénzcentrum.

Ezentúl az IKEA magyarországi áruházaiban is kapható lesz az új vegetáriánus hot dog. A végleges receptet a lakberendezési vállalat a beszállítókkal szoros együttműködésben dolgozta ki, amit majd két éves kóstolás és tesztelés előzött meg. Az összetevők között megtalálható a kelkáposzta, a vörös lencse, a sárgarépa és a gyömbér. Az új hot dog CO2 kibocsátása hetede klasszikus elődének, melyből a tavalyi évben a magyar áruházakban több mint 2 millió fogyott.

Az új hot dogot már a magyar vásárlók is kipróbálhatták, a bevezetés napján közel 300 darabot fogyasztottak el belőle - mondta el Kovács Attila, az IKEA FOOD kereskedelmi aktivitásért felelős regionális vezetője. Az új hot dog idén augusztustól kapható Európában, míg az Egyesült Államokban szeptembertől, a többi áruházban pedig 2019-től lesz benne a választékban. Magyarországon az új termék ára ugyanúgy 150 forint lesz, mint elődjéé.

Címkék:
étkezés, IKEA, penzcentrum, étel,