Két pálinka 225 ezerért: így húzták le a vendégeket egy budapesti bárban

Pénzcentrum2018. április 20. 09:30

Lecsapott a rendőrség egy budapesti szórakozóhelyre, ahol volt, hogy a jelenlegi gyanúsítottak 225 000 forintot kértek el két pohár pálinkáért. A vád csalás, kifosztás és lopás - írja a Police.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Budapest V. kerületében, egy József Nádor téri szórakozóhely újra kinyitott azután, hogy korábban túlszámlázás miatt bezárták. A hely új nevet kapott, de az üzletvezető és az alkalmazottak továbbra is maradtak. 

A gyanú szerint az alkalmazottak külföldi férfiakat csábítottak be a szórakozóhelyre, majd alkoholfogyasztásra bírták őket. Amikor azonban a vendégek távozni szerettek volna, fizetéskor a fogyasztás mértékéhez képest jelentősen magasabb összeget kellett fizetniük. Volt olyan eset, amikor

pár pohár pezsgőért és röviditalért 180 000 forintot kellett fizetni, illetve két pohár pálinkáért 225 000 forintot kértek.

Az alkalmazottak, hogy biztos megkapják a pénzt, több esetben bankautomatákhoz is elkísérték a sértetteket, de voltak, akiktől ellopták a pénztárcájukat.

Címkék:
vásárlás, pénzcentrum.hu, csalás, pálinka, rendőrség, pezsgő, kifosztás, túlszámlázás, rövidital,