Meglépte a dm drogérialánc: titokban indult el a magyar webshop

Pénzcentrum2018. február 1. 19:23

Elindította webshopját a dm. A dorgérialánc vásárlói 7400 termék közül válogathatnak online; a kiszállításért a Sprinter Futárszolgálat felel. A házhozszállítás országos, és elvileg 2-3 munkanapon belül juttatják el a rendeléseket a vásárlókhoz. Bankkártyával vagy készpénzes utánvéttel lehet fizetni.

A korábbi weboldal átdolgozásával a vásárlók immáron 7400 termék közül válogathatnak online - szinte a teljes dm márkás készlet elérhető a webshop-ban - írja az mmonline.hu. A kategóriákon belül további szűrési lehetőségek biztosítják a még pontosabb találatot, könnyebbé téve a keresgélést és a tájékozódást.

A saját online shop indításnak igénye már korábban is megfogalmazódott a dm életében. A kivitelezés, tesztidőszak is egyaránt sok időt és energiát emésztett fel, a sikerhez rengeteg munkatársunk járult hozzá. Úgy gondolom, hogy a dm online üzletének piacra segítése igazi csapatmunka volt

- nyilatkozta a portálnak Kanyó Roland, a drogéria marketing és PR menedzsere.

A dm kiszállítási partnere a Sprinter Futárszolgálat. A dm online shopban történő vásárlás esetén online bankkártyával vagy készpénzes utánvéttel lehet fizetni. A házhozszállítás országos, és egységáron, a visszaigazolástól számított 2-3 munkanapon belül juttatják el a rendeléseket a vásárlókhoz.

Címkék:
vásárlás, webshop, online, online vásárlás, dm, drogéria,