Fontos változás a magyar lottósorsolásokon: ezt minden játékosnak tudnia kell

Pénzcentrum2017. december 23. 09:00

A közeledő év végi ünnepek miatt több lottó játék húzási ideje megváltozik vagy akár teljesen elmarad. Ezen felül a játékba küldési határidők is módosulnak. Az Ötöslottó nem érintett, viszont az 51. heti Hatoslottót például már ma kihúzzák. 

Mind a Szenteste mind pedig Szilveszter napja vasárnapra esik idén, ráadásul a következő (52.) hét két munkaszüneti nappal indul. Ez pedig felbolygatja az elkövetkező lottósorsolások menetét. A legnagyobb érintett a Hatoslottó, ugyanis a holnapi (12.24.) sorsolás helyett, már a mai napon 16:00-kor megtartják azt. Míg a jövő héten, december 31. vasárnap helyett január 1-re vándorol a húzás, szintén 16:00-kor. 

A Hatoslottóhoz hasonlóan a ma esti Luxor sorsolás is módosul, ami azt jelenti, hogy nem az Ötöslottó előtt húzzák majd, hanem valamivel ebéd után, azaz 13:00-kor. Az Ötöslottó esetében nem lesznek változások. 

A Kenó és Puttó szerelmesei azonban készülhetnek, hiszen, ahogy azt a táblázatban is látni lehet, jó pár húzást átütemeztek, sőt olyan is akad, ami elmarad.

A sorsolások új rendje mellett készülni kell a lottózok nyitvatartásának változására és az ügyfélszolgálati rendszert érintő módosulásokra egyaránt. Ezeket összefoglalva a lenti táblázaton lehet böngészni.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A változások miatt a Szerencsejáték Zrt. a következőkre hívja fel nyomatékosan a játékosok figyelmét:

  • 2017. december 24-25-én a Hatoslottó számhúzó akció pályázati rendszere zárva tart, ezeken a napokon regisztrálni nem lehet
  • Az Astro+Tv elősorsolása 2017. december 27-én és a TV Show közvetítése 2017. december 28-án elmarad
  • A sorsolási műsorok pontos sugárzási időpontjával kapcsolatban kérjük, kísérjék figyelemmel a Hatoslottó játék esetében az RTL Klub, a Kenó, Puttó és Luxor játékok esetében a Duna TV aktuális műsorrendjét
  • A Szerencsemix újság 2017. 52. héten először nem keddi, hanem szerdai napon, 2017. december 27-én jelenik meg. A második lapszám a megszokottak szerint, pénteken (2017. december 29-én) jelenik meg

JÓL JÖNNE 500 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a Sberbank nyújtja (THM 10,97%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank (THM 11,73%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az MKB, a K&H, illetve a Cetelem és a Budapest Bank személyi kölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Címkék:
vásárlás, pénzcentrum.hu, lottó, hatoslottó, puttó, luxor, húzás,