Ilyen csak egyszer van az évben: tél eleji tömött sorok a Tescóban, Lidlben

Pénzcentrum2017. november 30. 14:25

November utolsó napjára megérkezett a tél. Az utóbbi évekhez képest jelentősen korábban marad meg látványosan a hó, így az ünnepi készülődés egy extra löketet kap a természettől. Ráadásul azoknak, akik már tűkön ülnek, nem is kell egészen karácsonyig várakozniuk, hiszen Mikulás már jövő héten bekopogtat a családokhoz. Erről pedig a nagy áruházláncok sem feledkeztek meg, éppen ezért a Pénzcentrum összegyűjtötte, milyen akciókra számíthatnak azok, akik a virgács mellé némi ajándékot is csempésznének az ajándékcsomagokba.

A Karácsony közeledtének legbiztosabb jele, hogy a gyerekek már december első hetében ácsingóznak a teletömött zoknikért vagy mikuláscsomagokért. Az ünnepek ugyanakkor kemény terhet jelenthetnek a családok pénztárcájának. A legfrissebb kutatások szerint ugyanis a magyarok átlagosan 46 870 forintot költenek karácsonyi ajándékokra. Ezekben azonban nincs benne a karácsonyt kvázi beharangozó mikulás napi ajándékosztás.

Éppen ezért érdemes kellően körültekintően eljárni. Főleg hó végén, tél elején, hiszen egy-egy jól megválasztott akciót kihasználva sok ezer forintot is spórolhatunk a mikuláscsomagok összeállításán. Ennek apropóján a Pénzcentrum összegyűjtötte az élelmiszer áruházak 48. heti akciós kínálatából azokat az ajánlatokat, amik leginkább passzolnak a virgács mellé, netán még helyettesíthetik is azt.

Lidl

A Lidl címoldalán hirdeti a mandarint, amit most 28 százalékos kedvezménnyel, 285 forintos kilónkénti áron lehet beszerezni. Az áruház az ínyencekre is gondolt, így akik a zokniba csokoládéba mártott dióféléket pakolna, az 749 forintért megteheti ezt. A kiváló energiaforrásként számon tartott sütéshez alkalmas gesztenye kilója 1 999 forintba kerül. Az pedig, aki megjelenésében is követné a Mikulás hangulatát, 999 forintért találhat agancsokat formáló fejpántot is.

KATT: Ennél is több akcióért fusd át a Lidl 48. heti akciós kiadványát!

Interspar

Az Interspar kiemelt heti ajánlata révén a 750 grammos Nutella 15 százalékos kedvezménnyel 1 649 forintért, míg a Tibi csoki 20 százalékkal olcsóbban, 199 forintért kerülhet a mikuláscsomagba. Ezek mellé pakolhatunk narancsot 269, valamint földimogyorót 799 forintos összegért. Apró ajándékként Star Wars figurákkal is megspékelhetjük a Mikulás poggyászát 3 799 forintért.

KATT: További Interspar ajánlatokért fusd át a bolthálózat legújabb akciós újságját!

Auchan

Az Auchanban egy egész Milka kollekciót rejthetünk az ajándékok közé, hiszen négy darab vásárlása esetén egy csomag csak 224 forintba kerül. A csokoládé mellé vásárolhatunk klementint 521 forintos kilós áron vagy egy darab ananászt 389 forintért. A kiadvány azoknak a háziasszonyoknak is tartogat meglepetéseket, akik egy ínyenc ebéddel már a karácsonyi nagy lakomára tartanának próbafőzést: a házi gyöngytyúk kilója 2 699, míg a fekete lábú csirke 2 299 forintos áron szerezhető be. A levendulás Gouda sajt kilójáért pedig 5 499 forintot kell kiperkálni. Azért, hogy legyen mibe tenni a megszerzett finomságokat, egy mikulás tasakot 19 forintért szerezhetünk be.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATT: Ennél is több ajánlatért fusd át az Auchan eheti ajánlatatit!

Aldi

Az Aldinál a Kinder meglepetés 199 forintba kerül, míg egy Marsot, Snickerst vagy Bountyt 219 helyett 149 forintért szerezhetünk be. A csokiszállítmány mellé egy kisebb, tematikus Lego készletért pedig 2 999 forintot kell ott hagynunk az üzletbe. A narancs, illetve klementin 249 és 329 forintért hever a polcokon, míg egy kreatív ajándékcsomagért 3 999 forintot kell fizetnünk.

KATT: Ha érdekel más ajánlat is, lapozd át az Aldi legújabb akciós kiadványát!

Tesco

A Tescoban a mandarint 40 százalékkal olcsóbban, 499 forint helyett 299 forintért lehet beszerezni. A Celebrations édességválogatásért 2 499, míg Milka szaloncukorért 1 999 forintot lehet otthagyni az áruházban. Ezen felül a Boci csokimikulásokat 89 és 649 forint közötti áron lehet megtalálni a polcokon, míg egy Smarties maci 899 forintba kerül. Előre elkészített mikulás csomagokat pedig már 249 forintért is lehet vásárolni, ám aki ennél nagyobbakra vágyik, az 1 699 forintot is ott hagyhat egy összeállításért. A hatvan grammos mikulásokat formáló mézeskalácsot pedig 399 forintos áron lehet elbújtatni a falánk gyerkőcök elől.

KATT: Még több akcióért böngészd át a Tesco 48. heti kiadványát is!

Címkék:
vásárlás, pénzcentrum.hu, akció, mikulás, szórólap, kiadvány,