Minden idők 7 legbutább ötlete: ilyen ostobaságra szórja a pénzt Trump

Pénzcentrum2017. április 10. 17:36

Van, hogy az ember egy-egy vásárlás során túllő a célon, a listán szereplő sztárok viszont rendesen kimaxolták a pazarlást.

Legyünk őszinték, mindenkivel megesett már legalább egyszer, hogy olyan dologra költött, amire utólag már nem áldozna, vagy csak szolidabban. Ez a fajta baklövés úgy néz ki egyenesen arányos az ember pénztárcájának vastagságával: a hollywoodi hírességek sok ezer dollárt képesek voltak ostobaságokra költeni. Viszont nem valószínű, hogy vásárlás után nekik is bűntudatuk volt.

276 ezer dollár dinoszaurusz koponyáért

Nicolas Cage 276 ezer dollárt költött egy mongol dinoszaurusz koponyára. Nyilván életbe vágóan fontos lehetett, hogy egy 67 millió éves Tyrannosaurus bataar koponyája legyen. Ráadásul csak nyolc évig lehetett a tulajdona, 2015-ben ugyanis kiderült, hogy valójában csempészek lopták a koponyát, így Cage kénytelen volt megválni tőle.

Paris Hilton 325 ezer dollárért vett villát a kutyájának

A két emelet magas, erkélyes, fekete kristály csillárral és dizájner bútorokkal berendezett villát 2009-ben vásárolta a szállodalánc örököse. Biztos hatalmas örömöt szerzett vele a kutyájának.

Celine Dion 2 millió dollárt adott páramentesítőért

A Las Vegas-i Caesars Palace-ba (3 évet töltött ott) vásárolt egy 2 millió dolláros páramentesítő, hogy a sivatagi klímától megvédje a hangszálait.

Swarovski-kristályos fürdőkád

Kelly Rowland 5200 dollárért vásárolt Swarovski-kristályos fürdőkádat. A kád ajándék volt Beyonce és Jay-Z lányának, Blue Ivy-nek. A kislány nyilván hozzászokott már az efféle luxushoz, ugyanis a szülei sem a spórolásról és a megfontolt vásárlásról híresek.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Beyonce 100 ezer dolláros nadrágja

A 2007-es BET Awards egyik legnagyobb látványossága volt az énekesnő arany Balenciaga nadrágja.

Trump 100 millió dolláros fürdőszobája

A jelenlegi amerikai elnök nyilván egyetlen pillanatra sem szeretne megfeledkezni mérhetetlen gazdagságáról, ezért még a fürdőszobáját is bearanyozta.

George Lucas egy komplett tűzoltóságot üzemeltet a farmján

Lucas több száz milliós kaliforniai birtokát (Skywalker Ranch) annyira félti, hogy egy 12 fős (főállású) tűzoltóságot is fenntart.

Címkék:
vásárlás, luxus, sztár, költekezés, tűzoltóság, szállodalánc, aurus,