Kész, vége! Megszabadul fagyigépeitől a Meki

Pénzcentrum2017. március 12. 15:15

Mi a rosszabb az olvadt fagylaltnál? Az, ha nem is lehet fagylaltot rendelni. A sok panasz végre elérte a célját és lecseréli a régi fagylaltgépeit a McDonald’s.


Az elmúlt időszakban rengeteg panasz érkezett a McDonal’s fagylaltgépeire, ezért cég most végre úgy döntött, hogy lecseréli azokat. A vendégek panaszai szerint a gyorsétteremben ugyanis sokszor olvadt volt, vagy egyáltalán nem volt elérhető a fagylalt. A problémát az okozta, hogy a gépek sok alkatrészből állnak, és ezért nehéz őket fenntartani, de a takarításuk is rengeteg időt vesz igénybe.

Az új gépeket már használják néhány országban és hamarosan Európában és az Egyesült Államokban is megjelennek.

Mit fognak tudni az új fagylaltgépek?

A Wall Street Journal szerint az új fagyigépeket gyorsabban lehet majd tisztítani és könnyebb lesz karbantartani is. Ráadásul a mostani egyféle vanília helyett több ízű fagyit is tud majd készíteni a gép.

A McFlurry rajgóknak azonban nincs miért aggódniuk, a régi ízek, mint például az M&M-es ízesítés megmarad.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

(Foxnews)

Loading...

Címkék:
vásárlás, fagyi, meki, csere, gépek, wall street,