Október elején új gigaáruház nyílik Budapesten

Pénzcentrum2016. szeptember 21. 10:04

Október elején új áruházat nyit Budapest IV. kerületében, a Váci úton a Praktiker - tudta meg a Pénzcentrum.

Bő 3 héttel ezelőtt számoltunk be róla, hogy új áruházat nyit Budapest IV. kerületében a Praktiker. A Pénzcentrum megkeresésére barkácsmulti akkor csak annyit árult el, hogy:

A Praktiker valóban új üzletet nyit Budapesten, de a részletekről később ad tájékoztatást.

Iparági információink szerint azonban már kijelölték a nyitás pontos dátumát is:

2016. október 6.

Hol lesz az új áruház?

Habár részleteket se legutóbb, se most nem tudtunk meg a barkácsmultitól, iparági forrásaink tájékoztatása szerint az áruházlánc egy korábban Baumaxként működő épületet szemelt ki magának a Váci úton. Konkrétan ezt:

Vélhetően azért esett a IV. kerületre a Praktiker választása, mivel fővárosi lefedettségüket illetően ez a terület kvázi fehér foltnak számított - innen a legközelebbi nagyáruházaik a Bécsi úton, valamint az M3-as bevezetőjénél találhatók.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A majd 26 ezer négyzetméteres területen fekvő, összesen 13157 négyzetméteres ingatlan ad majd helyt az ország legnagyobb Praktikerjének.

A lehetséges kínálat kapcsán érdemes lehet megjegyezni, hogy az egykori Baumax kerti részlege kifejezetten erőteljes szortimenttel dolgozott. Így van rá esély, hogy épít majd erre az adottságra, illetve kialakult vásárlórétegre a Praktiker is.

Címkék:
vásárlás, Budapest, barkácsáruház, praktiker, baumax, barkácsmulti, barkácsolás, m3 bevezető,