Indulnál a Balatonra? Felejtsd el, hogy így veszel autópálya-matricát

MTI2016. július 8. 14:04

A Magyar Telekom és a Vodafone ügyfelei számára átmenetileg nem elérhető a mobilparkolás és az autópályás e-matrica vásárlás sem.

FRISS!

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. közleménye szerint 13:20-tól újra elérhető a Magyar Telekom és a Vodafone ügyfelei részére a mobilparkolás és az e-matrica vásárlás is.

A közlemény szerint a szolgáltatók elhárították a hibát.

A mobilfizetési rendszer szolgáltatói technika hiba miatt nem elérhető 2016. július 8-án 9.20 órától az említett két cég ügyfelei számára. A szolgáltatók dolgoznak a hiba elhárításán. - áll a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. MTI-hez eljuttatott közleményében.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Nemzeti Mobilfizetési Rendszert működtető Nemzeti Mobilfizetési Zrt. az MFB Csoporthoz tartozó Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. leányvállalata. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. 2014. július 1-jétől biztosítja a közterületi mobilparkolást, az e-matrica-, valamint a HU-GO viszonylati jegyértékesítést.

Címkék:
vásárlás, fizetés, parkolás, Vodafone, telefon, magyar telekom, hiba, mobil,