Kelemen Anna pasija akarsz lenni? Ennyit kell keresned havonta

Pénzcentrum2015. december 14. 16:30

Kelemen Anna értékrendjében meghatározóak az anyagiak, így ha valaki el szeretné nyerni a kegyeit, havi minimum tízmillió forintos kereset alatt ne nagyon próbálkozzon. Na de ki keres ma ennyit Magyarországon?

Kelemen Anna számára az anyagiak a legfontosabbak, ahogy ez a Borsnak adott nyilatkozatából is kiderült:

Bár megállok a saját lábamon, de nekem roppant fontos, hogy a párom legyen szégyentelenül gazdag, akár a Wall street farkasa. Viszont nekem nem mindegy, hogyan szerzi meg azt a pénzt. Például ha van egy autókereskedő férfi, aki nagyon tele van pénzzel, de nem tudunk miről elfilózgatni, nekem ő nem kell. Sikeres fickóra vágyom, akire fel tudok nézni. Tízmilliót hozzon haza minimum havonta, legyen befektető

- mondta a lapnak az ismert botrányhős.

Na de ki keres ennyi pénzt havonta Magyarországon?

A bruttó átlagfizetés Magyarországon a KSH adatai szerint jelenleg átlagosan havi 243 ezer forint. A bruttó átlagkeresetek a pénzügyi, gazdasági ágban a legmagasabbak (491 800 forint), a humán-egészségügyi, szociális ellátás területén pedig a legalacsonyabbak (145 900 forint).

Ha az átlagfizetés nettó értékével, tehát körülbelül 160 ezer forinttal számolunk, akkor bizony

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
63 hónapig, azaz több mint 5 évig kellene kuporgatnunk, hogy a volt nyuszilány által elvárt 10 milliós fizetést teljesíteni tudjuk.


Még a legjobban keresők között sincs, aki ennyit keresne havonta

A Nemzeti Foglalkoztatási Hivatal (NSZFH) statisztikái alapján Magyarországon a legjobban keresők között a légiforgalmi irányítók, a vezető beosztásban lévők, a bírók, adótanácsadók, ügyészek, és brókerek vannak, akiknek a havi fizetésük minimum 500 ezer forint, de akár az 1 milliót is meghaladhatja.

{{EMBED:infogram_0_legmagasabb_hazai_atlagkeresetek" title="legmagasabb hazai átlagkeresetek}}

Még ha az NSZFH szerint legjobban kereső légiirányítók fizetését nézzük, nekik is körülbelül egy évig tartana, hogy össze tudjanak szedni ennyi pénzt, így Kelemen Anna elég szűk repertoárból válogathat.

Címkék:
vásárlás, átlagkereset, luxus, kereset, bérek, playmate, luxusfizetések,