Black Friday: már most elfogytak a legnépszerűbb termékek

Pénzcentrum2015. november 20. 09:00

Hiába készültek nagyobb szerverkapacitással a Black Friday-re, a tavalyi leállás után idén is fagyogat az Extreme Digital webáruháza - tudta meg a Pénzcentrum.

Óriási a forgalom a Black Friday miatt az Extreme Digital webáruházában, és bár a megrendeléseknél volt némi túlterhelés, a rendszer folyamatosan egyre több vásárlót enged be - olvasható a társaság frissen kiadott közleményében.

A tájékoztatás szerint az akciós nap első órában 200 ezren keresték fel a webáruházat, ami a harmada a tavalyi Black Friday teljes napi forgalmának. A hatalmas online akciók napján egyelőre csak a néhány népszerűbb termék fogyott el, az akciós termékek zöméből van még készleten.

A webáruház működésében a túlterheltség miatt a megrendelések feladásában volt némi fennakadás, ami miatt az oldal stabil működése érdekében az üzemeltetők reggel forgalomszabályzást aktiváltak az oldalon. Ez húszezer felhasználó vásárlását biztosítja egyidejűleg. Reggel 8 órától kezdve azonban folyamatosan szüntetik meg az akadályokat, és fokozatosan egyre több vásárlót enged be a rendszer a megrendelést és fizetést is biztosító felületre.

A megrendelések feladását követően a vásárlóknak érdemes figyelni a bejövő e-maileket, hiszen ezek akkor is jelzik a sikeres vásárlást, ha az oldal esetleg hibát jelezne. A péntek éjfélig tartó akcióban összesen ötvenezer darab akciós árú terméket kínálnak, amik közül az első órában csak a néhány legnépszerűbb termék fogyott el. Okostelefonokból, laptopokból, tévékből és bútorokból, valamint az utazási ajánlatokból is jelentős készletek állnak még rendelkezésre.

Címkék:
vásárlás, online kereskedelem, black friday, online vásárlás,