Ezekkel a számokkal nyerheted meg ingyen az Ötöslottót

Pénzcentrum2015. május 21. 14:31

Most a Pénzcentrummal is megvan az esélyed arra, hogy megnyerd a 4 milliárd 800 millió forintot, vagy legalábbis annak egy részét. Ne aggódj, egy filléredbe sem kerül.

A 21. játékhéten minden idők 2. legnagyobb főnyereménye keresi gazdáját az Ötöslottón. Viszont, ha most sem lesz telitalálat, akkor a 22. héten már abszolút rekordért izgulhatnak a játékosok. Az eddigi legnagyobb összeg ugyanis 5,09 milliárd forint volt az Ötösön, még 2003-ban.

Loading...

A hatalmas nyeremény a legtöbb szerencsevadászt megmozgatja; a statisztikák szerint a múlt héten már több mint 7,3 millió alapjátékot - szelvényt - adtak fel a játékosok. Ez drasztikus emelkedés egy átlagos időszakhoz képest, amikor 3-3,5 millióval játszanak.

A giganyeremény természetesen a Pénzcentrum szerkesztőinek játékkedvét is feltüzelte. Mivel azonban egy ekkora nyeremény hatalmas felelőséggel és lelki megterheléssel is jár, így mi megelégszünk egy kisebb részével is.

Ha 4 milliárd 800 millió forintot 1000 ember között egyenlő részben szétosztunk, akkor mindenkinek jut 4,8 millió forint.

Ezért úgy döntöttünk, közösségi lottózást indítunk. A szelvényt mi már megvettük (szerkesztőink szerencseszámait játszottuk meg); neked csak annyi a dolgod, hogy május 23-án (szombat) 18 óráig megosztod az alábbi posztot, és a poszt hozzászólásainál megírod, mit vennél először a nyereményből. Tehát MEGOSZTANI és HOZZÁSZÓLNI is kell!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Loading...

Ha megütjük a 4 milliárd 800 millió forintos jackpotot, azt a Pénzcentrum szerkesztői mellett azok között osztjuk szét (egyenlően!), akik mindkét fenti feltételnek eleget tettek. Ha 4-3-2 találatot érünk el, azt a Pénzcentrum szerkesztősége elsütizi.

KATTINTS! Friss lottóhírek, nyerőszám kereső a Pénzcentrum Ötöslottó aloldalán

Címkék:
vásárlás, lottó, Ötöslottó, szerencsejáték, sorsolás, penzcentrum, szerencseszombat,