Ennyit kell várnunk, hogy szétosszák az Ötöslottó főnyereményét

Pénzcentrum2015. május 2. 19:41

Az Ötöslottó sorsolásán a 18. héten 4,2 milliárdért játszhattunk, de ezen a szombaton sem vitték el a főnyereményt. Vajon meddig halmozódhat a főnyeremény?

Az Ötöslottó eheti sorsolásán most sem volt telitalálat, így tovább halmozódhat minden idők második legnagyobb nyereménye. Jövő héten 4 milliárd 444 millió forintért játszhatunk majd, de lehetséges, hogy hamarosan szétosztják a lottónyereményt.

Kattints! Öngyilkos lett a lottónyertes: a milliárdok sem segíthettek rajta

Nem halmozódhat a végtelenségig a nyeremény

A főnyeremény halmozódásának szigorú szabályai vannak a szerencsejátékok esetében, így az Ötöslottónál is. A törvény szerint:

A folyamatosan szervezett totalizatőri rendszerű fogadás esetében az állami adóhatóság engedélyezheti a nyeremények halmozódását, annak kezdő időpontjától számított egy évig.

Kattints! Quaestor és Marcsika: így kamatozna náluk az Ötöslottó 4,2 milliárdja

A mostani főnyeremény halomzódás 2014. 37. hetében kezdődött, így

még 18 hétig növekedhet a főnyeremény.

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Loading...
 

Így oszthatják szét a nyereményt

Ugyan a törvény nem kötelezi a Szerencsejáték Zrt.-t arra, hogy a maximális halmozóás elérése után mit kell kezdenie a nyereménnyel, azonban lehetséges, hogy a többi nyereményosztály (2-es, 3-mas és 4-es találat) között osszák szét a főnyeremény összegét. Ebben az esetben ezután új halmozódási időszak kezdődhet.

 

Címkék:
vásárlás, lottó, Ötöslottó, szerencsejáték,