Ilyen leértékelést még soha nem láttunk - kihagyhatatlan!

Pénzcentrum2014. szeptember 1. 18:30

A nyár legnagyobb leértékelésével várja  most hétvégén a látogatókat az il Bacio di Stile luxusáruház. Nem viccelnek, most szó szerint milliókat spórolhatsz. Mi rohanunk, ha másért nem, a falatkákért.

Ma délután landolt a Pénzcentrum postafiókjában az il Bacio di Stile, "The last chance - Végéhez közeledik a nyár legnagyobb leértékelése" c. sajtóközleménye, amelyben a budapesti luxusáruház, idézem:  kihagyhatatlan kedvezményre hívja a divatrajongókat. Ismétlem, KIHAGYHATATLAN!!!

Szeptember 5-én, pénteken és szeptember 6-án, szombaton kerül megrendezésre a Last Chance névre keresztelt, Summer Sale záró hétvége. Az utolsó két napon az eddigi féláras kedvezmények helyett, egységes, 60%-os kedvezmények járnak a vásárlások mellé. A képlet tehát egyszerű; most többet vásárolhat, kevesebbért

- írják.

Nos, a Pénzcentrum "divatrajongó olvasói" jártak az elmúlt hétvégén az 5 szintes, 5000 négyzetméteres luxusáruházban. Beszámolójuk szerint valóban nem láttak még soha ilyen nagy leértékelést az Andrássyn;

most egy 1,2 milliós kabátot például már 600 ezerért hozzád vágnak.

A kihagyhatatlan zárórendezvényen egyébként DJ-k, frissítő italok és vendégváró falatkák gondoskodnak majd az igazi, shopping party hangulatról. Ráadásul pénteken este hosszabb lesz a nyitva tartás, 10-ig szórhatjuk majd a pénzt.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Augusztus elején a Portfolio is foglalkozott az Andrássy úti luxusüzletekkel. Elemzésükből az is kiderült, a különböző akcióknak (is) köszönhetően az Il Bacio-ban néhány márka olyan jó forgalmat bonyolított az elmúlt évben, hogy most már saját üzlet nyitásán gondolkoznak. Mindezt ráadásul annak ellenére emelték ki, hogy a 2013-as adózás előtti eredményeiket tekintve összességében nem megy jól a luxusüzleteknek az Andrássyn.

 

Címkék:
vásárlás, Budapest, luxus, luxusáruház,