Ez hihetetlen! Ennyien álltak sorba az olcsó fagyiért

Pénzcentrum2014. május 9. 10:44

Tegnap volt a magyar kézműves fagylalt napja. Tegnap féláron lehetett fagyizni több száz hazai fagyizóban. Tegnap sokan órákig álltak sorba, hogy a hozzávetőlegesen 200 forintos gombócár helyett egy százasért jussanak hozzá a jeges élvezethez. Megdöbbentő képek.

Május 8-án rendezték meg a magyar kézműves fagylalt napját, melynek célja a minőségi hazai fagylalt és a fagylaltozás népszerűsítése volt. Mint arról a Pénzcentrum.hu is beszámolt, tegnap fél áron fagyizhattunk azokban a fagylaltozókban, melyek csatlakoztak a kezdeményezéshez. Országszerte több száz fagyizó kínálta féláron a fagyos édességet; az akciónak meglepő sikere volt.

Megdöbbentő fotókat készített a budapesti Ráday utcában Ákos, a Pénzcentrum.hu egyik hűséges olvasója. A képek tanúsága szerint százak álltak sorba, hogy a hozzávetőlegesen 200 forintos gombócár helyett egy százasért jussanak hozzá a jeges élvezethez. Egy másik olvasónk hasonló állapotokról számolt be; ő az V. kerületi Egyetem térnél találta szembe magát az "éhező" tömeggel. Információink szerint ráadásul nem csak Budapesten alakultak ki végeláthatatlan sorok, több vidéki fagyizónál is nagy durranás volt az 50 százalékos akció.

A kígyózó sorokat látva nem meglepő, hogy idén nem minden fagylaltozó kívánt élni a féláras lehetőséggel: "Az elmúlt évben nagyon örültünk a kezdeményezésnek és örömmel jelentkeztünk egy olyan ügy támogatására, amely népszerűsíti a magyar fagyi kultúrát. De olyan tömegek érkeztek a boltjainkba az akciónak köszönhetően, hogy a nagy létszám már negatív visszhangot keltett a törzsvendégeink körében. Be kellett látnunk, hogy a Fragola kézműves kapacitása ilyen tömegek fogadására nincs felkészülve sem a gyártási háttértámogatás, sem a kiszolgáló csapat tekintetében. Felelősen nem tudjuk felvállalni ezt a kampányt" - írta Facebook bejegyzésében a budapesti fagylaltozó lánc.

Te is találkoztál hasonlóval, esetleg le is fotóztad? Küldd el a penzcentrum@penzcentrum.hu e-mail címre. Köszönjük!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
vásárlás, akció, Budapest, fagyi,