Fotók: már pakolják az ajándékodat a legnagyobb magyar webshopban

Pénzcentrum2013. december 12. 14:03

Hogy néz ki a gyakorlatban az a webáruház, ahol évente közel 1,5 millió terméket tesznek a csomagokba? Hogy pakolnak, hogy dobozolnak a hatalmas raktárban, milyen a rendszerezés, a futószalag, a munkatempó? A Pénzcentrum.hu exkluzív fotókon mutatja, hogy zajlik az élet Magyarország legnagyobb webáruházának központi raktárában.

Évente közel 1,5 millió terméket csomagolnak be Magyarország legnagyobb webáruházában. A Pénzcentrum.hu exkluzív galériában mutatja, hogy is néz ki aShopline központi raktára belülről, milyen a pörgés a karácsonyi csúcsszezonban.

Mint azt a Shopline-tól megtudtuk, a tavalyi évben 292 ezer csomagot adtak át a futároknak, évente közel 1,5 millió terméket tesznek a csomagokba.

2012-ben egyébkéntE. L. James: A szürke ötven árnyalatából adták el a legtöbbet, méghozzá 11 ezer darabot. A magyar webáruházból az elmúlt években szállítottak csomagot Szingapúrba, a Virgin szigetekre, Dél-Afrikába, sőt, a Bahamákra is. Áruházukban 48 ezer új könyv közül választhatnak a vásárlók, antikvár kínálatuk pedig közel 565 ezer darabot vonultat fel.

Címkék:
vásárlás, internetes kereskedelem, shopline,