Lottósorsolás: fontos változás jön jövő héten

Pénzcentrum2013. október 18. 10:31

2013. október 23-án, szerdán, zárva tartanak a hazai lottózók, valamint változik a Skandináv lottó, a Kenó, illetve az Astro+TV sorsolási rendje is - értesült a Pénzcentrum.hu a Szerencsejáték Zrt.-től.

"Tájékoztatjuk játékosainkat, hogy a Szerencsejáték Zrt. lottózói az októberi ünnepnapon; 2013. október 23-án, szerdán, zárva tartanak. Az online rendszer ezen a napon is zavartalanul működik. Játékosaink interneten, telefonon, SMS-ben, az ünnepnapon is nyitva tartó értékesítőhelyeken, valamint az OTP bankjegykiadó-automatákon adhatják fel játékaikat" - olvasható a társaság közleményében.

A Puttó játék a szokott időben, illetve időtartamban kerül lebonyolításra ezen a napon is. A Skandináv lottó sorsolását 16.30 és 17.00 között élőben sugározza a TV2 csatorna, a szelvényeket 15:00-ig lehet játékba küldeni az ünnepnapon. A Kenó játék zárása 16.30-kor történik, a sorsolást 17.45-kor tartják, amely a szokott módon, a késő esti műsorsávban kerül vetítésre. A Kenó sorsolási műsor pontos sugárzási időpontjáról a TV2 csatorna aktuális műsorrendjéből tájékozódhatnak a játékosok.

Az Astro+TV sorsolási műsor szerdán esedékes sorsolása egy nappal korábban, október 22-én, kedden, 9.30-kor kerül lebonyolításra. Az adás ez alkalommal is a szokott időpontban, csütörtökön jelentkezik.

 

Címkék:
vásárlás, lottó, hatoslottó, Ötöslottó, sorsolás, skandináv lottó, puttó,