Nyit a legújabb pesti pláza + fotók

Pénzcentrum2013. március 20. 16:06

18 hónapig tartó építkezés ma nyitotta meg kapuit az Árkád 2 Budapest bevásárlóközpont. A Pénzcentrum.hu tegnap, a nyitás előtt járt a legújabb pesti plázában.

A háromszintes új épületszárny mintegy 20 000 négyzetméter bérbeadható területtel és számos új üzlettel egészíti ki a már meglévő Árkád 1 bevásárlóközpontot. Az összesen 68 000 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező két épület Magyarország legnagyobb plázája lesz.


Az új bérlők közé tartozik többek között az Interspar, a Van Graaf, a New Yorker, a Hervis, a Deichmann és az Apple Reseller "iStyle". A komplexum összesen 200 szaküzletet, kávézót, vendéglátó-ipari létesítményt és szolgáltatót foglal magában, amelyből 23-nak az Árkád 2 ad helyet.


A 2002-ben megnyitott Árkád1 is hamarosan formát kap. A kibővült bevásárlóközpontra új koncepciót alakítanak ki, amelyben érvényesülhetnek a két épületrész szinergiái. A tendencia nagy vonalakban az, hogy a korábbi bérlők közül többen átköltöznek az Árkád 2-be, jellemzően nagyobb területekre, míg a régi épületben kisebb üzlethelyiségeket alakítanak ki.

 

Címkék:
vásárlás, pláza, hervis magyarország,