Változás a hétvégén! Így lesznek nyitva a boltok Magyarországon

Pénzcentrum2013. március 12. 15:48

Hosszú hétvége közeleg, így megváltozik a boltok nyitva tartása, legtöbbjük zárva tart pénteken. Érdemes már ma, vagy szerdán elintézni a hétvégi bevásárlást, hiszen könnyen lehet, hogy csütörtökön nagy lesz a zsúfoltság az üzletekben.

A Pénzcentrum.hu információi szerint a magyar boltok az alábbiak szerint lesznek nyitva a következő napokban:

CSÜTÖRTÖKÖN, március 14-én a boltok a szokásos, hétköznapi nyitva tartási rend szerint működnek. A hipermarketek általában este 10-kor, a plázák üzletei általában este 9-kor zárnak.

PÉNTEKEN, március 15-én az üzletek zárva tartanak. Kivételt jelenthetnek a virágboltok, benzinkutak, non-stop üzletek.

SZOMBATON és VASÁRNAP (március 16-17) az üzletek a szokásos hétvégi nyitva tartás szerint üzemelnek. A hipermarketek általában reggel 6-kor, 7-kor nyitnak, a bevásárlóközpontok üzletei 10 órától várják a vásárlókat.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Elképzelhető, hogy lesznek olyan boltok, amelyek már nem nyitnak ki szombaton. Érdemes előre tájékozódni a nyitva tartásról - a változást az üzleteknek fel kell tüntetniük

Címkék:
vásárlás, bolt,