Eltűnik az ismert márka Magyarországról

Orosz Márton2012. október 21. 13:07

Eltűnnek a Saturn elektronikai üzletek Magyarországról, helyükön Media Markt-ok lesznek, november elsejétől - tájékoztatta a Pénzcentrum.hu-t a Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. A Saturn áruházak garanciális ügyeit a Media Markt üzletek veszik át.

Németh Csongor, a Media Markt magyarországi ügyvezető igazgatója lapunknak azzal indokolta a csak Budapesten működő Saturn áruházak integrálását a Media Markt hálózatba, hogy a gazdasági környezet adta kihívások az eddiginél is átgondoltabb, racionálisabb stratégiát és döntéseket követelnek meg a kereskedelemmel foglalkozó cégektől.

A cég vezetője hangsúlyozta, hogy mindez nem jár együtt létszámleépítéssel és nem befolyásolja negatívan a beszállító cégekkel eddig kialakított korrekt kapcsolatokat sem.

Az új arculat kialakítása semmilyen módon nem érinti a vásárlókat. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy még csak ideiglenes jelleggel sem zár be egyetlen üzlet sem, a munkálatokkal a tervek szerint október végére készülnek el.

Az üzletlánc lapunkat úgy tájékoztatta, hogy a Saturn áruházakban korábban vásárolt, de a jövőben esetlegesen garanciális javításra, vagy cserére szoruló műszaki eszközökkel a jövőben a Media Markt áruházak foglalkoznak.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék: