Beparáztak a Lidl vásárlói: hova tűnnek a kocsik?

Pénzcentrum2012. június 6. 16:07

Kísérteteket véltek látni egy írországi Lidl vásárlói. Az ijedtséget az okozta, hogy a bevásárlókocsik maguktól gurultak fel-le.

Az esetről - ami az írországi Gort városában történt- a Belfast Telegraph című lap számolt be. A Lidl vásárlói döbbenten vették észre, hogy miközben elfordultak, hogy levegyenek egy terméket a polcról, a sorok között hagyott bevásárlókocsik elkezdtek gurulni, látszólag maguktól. Egyes rémült vevők arra gyanakodtak, hogy kísértetek mozgatják a kocsikat.

Az ok azonban ennél sokkal prózaibb, sőt, akár tudományosan is megmagyarázható: az áruház padlója enyhén lejtett, így történhetett, hogy maguktól mozgásnak indultak a kocsik. A lap megszólaltatta a Lidl helyi szóvivőjét is, aki elnézést kért a vásárlóktól az esetleges kellemetlenségekért.

"Szellemek" más boltokban is vannak

Mint arról néhány hete beszámoltunk,  egy ausztrál tévéműsorban bemutattak egy különleges felvételt, amelyet egy áruház ipari kamerája rögzített. A videón megmagyarázhatatlannak tűnő jelenségek látszódnak. Az ausztráliai Adelaide egyik áruházának biztonsági kamerájának képein az látszik, hogy az egyik sorban egy cukorkás doboz leugrik a polcról, és több métert repülve a pénztárak felé esik - mindezt úgy, hogy senki sem tartózkodik a közelben.

A bolt tulajdonosa úgy nyilatkozott: amikor tavaly októberben megvette az áruházat, az előző tulajdonos jelezte, hogy kísértetjárta a hely. Ezt azonban csak akkor hitte el, amikor egyre több megmagyarázhatatlan dolog történt a boltban.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


A Sunrise 7 nevű tévéműsor résztvevői - ahol a videót bemutatták - arról beszéltek, hogy az esetleges szellem az az egykori boxoló lehet, akit 1998-ban lőttek le a bolt előtti járdán.

Címkék: