Tesco: fontos változás! A fél ország ezt várta

Pénzcentrum2012. április 17. 11:27

A nemzetközi áruházláncok közül elsőként a Tesco áruházaiban lehet beváltani az Erzsébet-utalványokat. A vasárnap megnyílt lehetőséggel sokan éltek rögtön az első napon, az utalvány forgalma azt mutatja, hogy a vásárlók nagyon vártak már erre a nyitásra - tájékoztat közleményében az áruházlánc.

Két héttel ezelőtt jelentette be a Tesco és a Nemzeti Üdülési Szolgálat, hogy tárgyalásaik eredményeképpen április 15-től az áruházlánc 176 hiper- és szupermarketében nyílik lehetőség Erzsébet-utalvánnyal fizetni. Az első nap tapasztalatai azt mutatják, hogy a vásárlók várták már ezt a lehetőséget, a szokásos utalványforgalomhoz képest sokan fizettek tegnap ilyen módon a Tesco áruházaiban.

Az Erzsébet-utalvány - a kibocsátó szándékainak megfelelően - fogyasztásra kész élelmiszerre váltható be, ami a termékek széles körét jelenti. Az utalványt nem lehet viszont szeszes ital és dohánytermék vásárlására felhasználni.

Na ilyen vásárlók is csak a magyar boltokban vannak - KATTINTS!

A felhasználói kör folyamatos bővülésének eredményeként az Erzsébet-utalványt eddig több mint másfél millió munkavállaló választotta Magyarországon. A nemzetközi áruházlánccal történt megegyezés eredményeként a forgalmazó - az Erzsébet-utalvány kibocsátójával egyetértésben - teljes körű, országos elfogadóhelyi hálózatot épített ki. A fogyasztásra kész étel vásárlására felhasználható étkezési jegyeket az országban jelenleg közel 22 ezer helyen elfogadják. 

 

Címkék: