Itt a legújabb magyar bolt: százezrek vásárolhatnak majd

Pénzcentrum2012. március 1. 11:36

Boltot nyit Budapesten a Bónusz Brigád, Magyarország legnagyobb közösségi vásárló portálja.

Március elsején nyitja meg boltját a Bónusz Brigád Budapesten. Az üzlet közösségi találkozóhelyként, ügyfélszolgálati pontként és egyben értékesítési helyként is szolgál majd. A Budapest belvárosában található Brigád Boltban minden segítséget megadnak a vásárláshoz illetve a weboldal használatához. Újdonság, hogy a boltban személyesen lehet regisztrálni valamint készpénzben kifizetni a bónuszokat - tájékoztatta lapunkat a Bónusz Brigád.

"Másfél éves évfordulónkon nyitjuk meg a Brigád Boltot, amely ismét egy olyan újdonság a közösségi vásárlás piacán, ami hazánkban egyedülálló kezdeményezés. Ezzel szeretnénk teret adni a közösség több igényének is, például a készpénz-befizetési lehetőség megteremtésére, vagy a személyes találkozás lehetőségére." - mondta el Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád egyik alapítója.

A 2010-ben alapított Bónusz Brigád az első és legnagyobb közösségi vásárló portál Magyarországon. A cég felkutatja a legjobb helyeket, lealkudja az áraikat, és meghirdeti az ajánlatokat saját közösségének. A csoport regisztrált felhasználóinak száma meghaladja a 2 milliót.

Címkék: