Okostelefonosok, figyelem: itt egy ingyenes csúcsprogram

Pénzcentrum2012. január 16. 17:04

Ingyenesen letölthető a Pénzcentrum.hu iPhone alkalmazása az AppStore-ból és Android alkalmazása a Marketről. Magyarország piacvezető lakossági pénzügyi oldalának okostelefonos applikációja olyan megoldásokat - például ATM és bankfiók keresőt, illetve gyors bankbetét választót - tartalmaz, amelyek hasznos és praktikus segítséget nyújthatnak a felhasználóknak mindennapi pénzügyi döntéseik során.

Az INGYENES alkalmazás letölthető AndroidraésiPhone-raegyaránt.

A Pénzcentrum.hu alkalmazása túlmutat az oldal hagyományos hírportál jellegén. Bár az alkalmazás hírforrásként is kiválóan teljesít, fő erőssége, hogy olyan ingyenes pénzügyi tartalmakkal szolgálja ki a felhasználót, amilyenre eddig még nem volt példa a magyar piacon.

Hasznos pénzügyi megoldások minden helyzetre

A Pénzcentrum.hu alkalmazásának egyik legfontosabb eleme, hogy a beépített térképen könnyen kereshetőek a legközelebbi ATM-ek és bankfiókok, valamint elérhetőek a legfrissebb bankbetét kondíciók és pénzügyi tippek is.

Az iPhone app maximálisan kihasználja a készülék lehetőségeit, új bankbetét megjelenésekor ugyanis a felhasználó push notificationt (azonnali értesítést) kap telefonjára a változásokról.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ilyen részletességgel kidolgozott és sokrétű funkcióval rendelkező pénzügyi alkalmazás még nem volt a magyar piacon, így a készítők szándéka szerint minden felhasználó hasznos és praktikus tartalommal bővítheti okostelefonját.

 


A Pénzcentrum.hu Mobil oldalán további információkat találsz alkalmazásainkról és azok működéséről. Az applikáció fejlesztője az AFF Group.

Címkék: