Ma olcsóbban vásárolhatsz 350 boltban

Pénzcentrum2011. november 24. 13:02

Ma van az internetes vásárlás napja, azaz a DotcommerceDay Magyarországon. A mozgalom célja, hogy az internetezőkkel megismertesse az online vásárlás előnyeit, ezzel segítve az internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését hazánkban.

A szervezők és a résztvevő online boltok szándéka szerint a mai nap a tudatos internetes vásárlásról és az online kedvezményekről szól az egész országban. Többek között könyv, CD, kozmetikai és illatszerek, műszaki cikkek, aukciós tárgyak, kuponok, ételek-italok, bútor, repülőjegy, internet-előfizetés, robogó, ruha, játékok, gyermekholmik, bio- és egészségügyi termékek, sporteszközök, díszállatok, szoftverek, ékszerek is megtalálhatók a csatlakozott 350 online kereskedő választékában.

A DotcommerceDay rendezvényhez a webshopok ingyen csatlakozhattak. A részvétel feltétele mindössze annyi, hogy ezen a napon valami olyan egyedi akciót, kedvezményt nyújtsanak a vásárlóknak, amit más napon nem. A legtöbben árengedménnyel, ingyen házhozszállítással, kettőt fizet, hármat kap típusú akciókkal vagy a vásárlás mellé adott ajándékkal csábítják a vevőket a hagyományos vásárlásnál jóval kényelmesebb, gyorsabb és néhány kattintással máris összehasonlítható árakat biztosító internetes vásárlásra.

A sok kisebb webbolt mellett olyan márkanevek is fémjelzik a DotcommerceDay kínálatát, mint például a Bookline, az Extreme Digital, az Expressz.hu, a Praktiker, az EasyJet, a UPC, a Libri vagy a T-Mobile.

Címkék:
dotcom,