Pólón és telefonon jelenik meg a magyar zenekar új lemeze

Pénzcentrum2011. november 22. 19:25

Magyarországon először okostelefonra letölthető alkalmazásban jelenteti meg új, No Love in Town című EP-jét a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO). Az öt dalt tartalmazó anyag november 29-től érhető el, két hétig ingyen.

A PASO alkalmazás először Android operációs rendszerre, a közeljövőben azonban iPhone-ra és iPad-re is elérhető lesz. Ennek segítségével tölthetik le a készülékeikre a rajongók az új EP-t, amelyből CD egyáltalán nem készül.

"Öt dalt jelentetünk meg, amelyből három hagyományos PASO-szám lesz, kettő pedig a zenekar mellékprojektje, a PASO's Roots Rockers kompozíciója. Az EP egyik dalához egy New Yorkban rögzített videoklip is tartozik, amelynek érdekessége, hogy a felvételek kizárólag okostelefonnal készültek. Az érdeklődők képeket, videókat, érdekes információkat is letölthetnek, csatlakozhatnak a PASO Facebook-oldalához, streamelve hallgathatnak zenét és játszhatnak is. Az exkluzív tartalmak között lesz egy másik video, amelyen Victor Rice amerikai producer élőben keveri az egyik számunkat Brazíliában, Sao Paulóban" - idézte KRSÁ-t (Tóth Kristófot), a PASO énekesét az MTI-hez kedden eljuttatott közlemény.

A zenekar számára fejlesztett alkalmazás ingyenesen tölthető le, és két héten át ingyen jár hozzá az új EP is, amely a tavasszal megjelenő új dupla lemez előfutára. December 12. után a No Love in Town-t is tartalmazó premier alkalmazásért néhány száz forintos jelképes összeget kell fizetniük a rajongóknak.

A zenekar azokra is gondolt, akiknek nincs okostelefonjuk: az EP egy másik rendhagyó módon, "pólón" is megjelenik. Az érdeklődők ugyanis a ruhadarabokban egy kódot találnak, amelynek segítségével a PASO honlapjáról tölthetik le a kislemezt.

Címkék: